Автоматичний ін'єктор для м'яса STvega Meat Injection H300
- Категорія: Обладнання / Промислове обладнання
- Сайт: https://stvega.net
- Фізична адреса: м. Київ, проспект Степана Бандери, 21
- Теги: инъектор для мяса, инъектор для мясных продуктов, инъектор-маринатор для мяса
Автоматичний ін'єктор для м'ясних продуктів STvega Meat Injection H300 призначено для рівномірного впорскування розсолу та допоміжних інгредієнтів у м'ясну сировину для досягнення оптимального ефекту підготовки продукту для подальшої обробки, що може скоротити час маринування і значно поліпшити смак продуктів.
Ін'єктор безпосередньо впорскує попередньо сконфігуровану концентрацію розсолу (рідина для маринування) через спеціальну голку. Відповідно до технологічних потреб машина для впорскування сольового розчину може регулювати швидкість кроку, відстань кроку та тиск впорскування.
Цей ін'єктор розсолу може використовуватися для обробки свинини, яловичини, баранини, риби, курки та інших м'ясних продуктів.
Особливості машини:
Автоматичний ін'єктор для м'ясних продуктів STvega Meat Injection H300 виконаний у вигляді підлогової установки, яка під'єднується до електричної мережі за допомогою підвідного кабелю і складається з двох агрегатів, з'єднаних між собою – ін'єктора і ємності з фільтром.
Ін'єктор використовує чотириступеневу фільтрацію для запобігання засмічення голки. Він простий в експлуатації та обслуговуванні. Має високу швидкість уприскування. Весь процес подачі м'яса і введення сольового розчину виконується автоматично. Ін'єкційна голка має незалежну пружинну конструкцію, вона може автоматично відскакувати назад у разі зустрічі з кісткою або твердим предметом, запобігаючи в такий спосіб пошкодженню голки. Привід транспортера синхронізований із приводом головки ін'єкції, що забезпечує досягнення різних комбінацій сіток наколів.
Для транспортування використовується конвеєр з електронним регулюванням швидкості кроку, стрічка якого складається з нержавіючої сталі, він делікатно переміщує сировину для ін’єкції, надійний у використанні, відповідає нормам безпеки харчових продуктів і має довгий термін служби.
Принцип роботи:
Рідина для ін'єкцій подається у ванну, з якої за допомогою насоса каналом подачі надходить у головку для ін'єкцій. Манометр, розташований на бічній панелі, показує тиск у системі. За допомогою комбінації вимірювання тиску і подачі, а також швидкості конвеєра контролюється процес введення рідини в продукт.
Оператор за допомогою частотного перетворювача регулює і налаштовує потрібну швидкість конвеєра, а також контролює об'єм рідини в резервуарі фільтрації та подачі.
Характеристики:
Продуктивність: 300 кг/год
Розміри: 1350*750*1650 мм
Ширина подавального конвеєра: 380 мм
Тиск вприскування: 0,45 – 0,9 МПа
Частота вприскування: 40 – 70 м/хв
Кількість голок: 20 шт
Діаметр голок: 3/4 мм
Потужність: 4,1 кВт
Напруга: 380 В
Матеріал: нержавіюча сталь SUS 304
Вага: 250 кг
Переходьте на наші канали для перегляду цікавих відео оглядів по роботі обладнання:
https://stvega.net - сайт
https://t.me/vega_st_ua - телеграм
https://www.youtube.com/@ST_v ega - ютуб
https://www.instagram.com/st_ vega_ - інстаграм
https://www.tiktok.com/@stveg a - тік ток
https://www.facebook.com/stve ga1 - фейсбук
Ін'єктор безпосередньо впорскує попередньо сконфігуровану концентрацію розсолу (рідина для маринування) через спеціальну голку. Відповідно до технологічних потреб машина для впорскування сольового розчину може регулювати швидкість кроку, відстань кроку та тиск впорскування.
Цей ін'єктор розсолу може використовуватися для обробки свинини, яловичини, баранини, риби, курки та інших м'ясних продуктів.
Особливості машини:
Автоматичний ін'єктор для м'ясних продуктів STvega Meat Injection H300 виконаний у вигляді підлогової установки, яка під'єднується до електричної мережі за допомогою підвідного кабелю і складається з двох агрегатів, з'єднаних між собою – ін'єктора і ємності з фільтром.
Ін'єктор використовує чотириступеневу фільтрацію для запобігання засмічення голки. Він простий в експлуатації та обслуговуванні. Має високу швидкість уприскування. Весь процес подачі м'яса і введення сольового розчину виконується автоматично. Ін'єкційна голка має незалежну пружинну конструкцію, вона може автоматично відскакувати назад у разі зустрічі з кісткою або твердим предметом, запобігаючи в такий спосіб пошкодженню голки. Привід транспортера синхронізований із приводом головки ін'єкції, що забезпечує досягнення різних комбінацій сіток наколів.
Для транспортування використовується конвеєр з електронним регулюванням швидкості кроку, стрічка якого складається з нержавіючої сталі, він делікатно переміщує сировину для ін’єкції, надійний у використанні, відповідає нормам безпеки харчових продуктів і має довгий термін служби.
Принцип роботи:
Рідина для ін'єкцій подається у ванну, з якої за допомогою насоса каналом подачі надходить у головку для ін'єкцій. Манометр, розташований на бічній панелі, показує тиск у системі. За допомогою комбінації вимірювання тиску і подачі, а також швидкості конвеєра контролюється процес введення рідини в продукт.
Оператор за допомогою частотного перетворювача регулює і налаштовує потрібну швидкість конвеєра, а також контролює об'єм рідини в резервуарі фільтрації та подачі.
Характеристики:
Продуктивність: 300 кг/год
Розміри: 1350*750*1650 мм
Ширина подавального конвеєра: 380 мм
Тиск вприскування: 0,45 – 0,9 МПа
Частота вприскування: 40 – 70 м/хв
Кількість голок: 20 шт
Діаметр голок: 3/4 мм
Потужність: 4,1 кВт
Напруга: 380 В
Матеріал: нержавіюча сталь SUS 304
Вага: 250 кг
Переходьте на наші канали для перегляду цікавих відео оглядів по роботі обладнання:
https://stvega.net - сайт
https://t.me/vega_st_ua - телеграм
https://www.youtube.com/@ST_v ega - ютуб
https://www.instagram.com/st_ vega_ - інстаграм
https://www.tiktok.com/@stveg a - тік ток
https://www.facebook.com/stve ga1 - фейсбук
подано: 23.04.2025
номер: 534427 перегляди: 145
Відео
Відео в новому вікні
Схожі оголошення