Сепаратор м'яса, риби, курки та кісток STvega Meat Separator F250
- Категорія: Обладнання / Промислове обладнання
- Сайт: https://stvega.net
- Фізична адреса: м. Київ, проспект Степана Бандери, 21
- Теги: сепаратор для м\'яса, сепаратор курки, сепаратор риби, сепаратор м\'яса
Машина STvega Meat Separator F250 використовується для подрібнення і відділення м'яса від кісток. Основний продукт переробки - м'ясна емульсія, може додаватися в фрикадельки, ковбаси та інші м'ясні продукти. Машина може переробляти різноманітні продукти: курку, кролика, качку, свинячу кістку, яловичину, баранину тощо.
Принцип роботи:
Обладнання для переробки м'ясо-кісткового сепаратора в основному використовує принцип механічного просіювання для подрібнення та фільтрації м'ясної та кісткової сировини, а також відокремлення м'ясної емульсії та кісткового мозку. Продукт подається оператором в приймальний бункер зі шнеком. Шнек транспортує продукт в зону сепарації, де відбувається подрібнення сировини та відділення м'яса від кістки. Кістки та м'ясна емульсія виходять через різні порти в підготовлені тари.
Переваги обладнання:
• Завдяки невисоким робочим швидкостям відсутнє перегрівання продукту.
• Можливість регулювання кісткового виходу.
• Простота управління за допомогою захищених механічних кнопок на корпусі машини.
• Машина має компактні розміри та колісну базу для зручного переміщення.
• Устаткування виготовлене з нержавіючої сталі SUS 304, надійне і довговічне у використанні, відповідає стандартам безпечності харчової продукції.
Характеристики:
Продуктивність: 160-260 кг/год
Розміри: 1440*750*910 мм
Потужність: 4 кВт
Напруга: 220/380 В
Вага: 400 кг
Переходьте на наші канали для перегляду цікавих відео оглядів по роботі обладнання:
https://t.me/vega_st_ua - телеграм
https://www.youtube.com/@ST_v ega - ютуб
https://www.instagram.com/st_ vega_ - інстаграм
https://www.tiktok.com/@stveg a - тік ток
https://www.facebook.com/stve ga1 - фейсбук
Принцип роботи:
Обладнання для переробки м'ясо-кісткового сепаратора в основному використовує принцип механічного просіювання для подрібнення та фільтрації м'ясної та кісткової сировини, а також відокремлення м'ясної емульсії та кісткового мозку. Продукт подається оператором в приймальний бункер зі шнеком. Шнек транспортує продукт в зону сепарації, де відбувається подрібнення сировини та відділення м'яса від кістки. Кістки та м'ясна емульсія виходять через різні порти в підготовлені тари.
Переваги обладнання:
• Завдяки невисоким робочим швидкостям відсутнє перегрівання продукту.
• Можливість регулювання кісткового виходу.
• Простота управління за допомогою захищених механічних кнопок на корпусі машини.
• Машина має компактні розміри та колісну базу для зручного переміщення.
• Устаткування виготовлене з нержавіючої сталі SUS 304, надійне і довговічне у використанні, відповідає стандартам безпечності харчової продукції.
Характеристики:
Продуктивність: 160-260 кг/год
Розміри: 1440*750*910 мм
Потужність: 4 кВт
Напруга: 220/380 В
Вага: 400 кг
Переходьте на наші канали для перегляду цікавих відео оглядів по роботі обладнання:
https://t.me/vega_st_ua - телеграм
https://www.youtube.com/@ST_v ega - ютуб
https://www.instagram.com/st_ vega_ - інстаграм
https://www.tiktok.com/@stveg a - тік ток
https://www.facebook.com/stve ga1 - фейсбук
подано: 26.01.2025
номер: 531439 перегляди: 131
Відео
Відео в новому вікні
Схожі оголошення