М'ясорубка промислова з реверсом STvega Meat Grinder F1500
- Категорія: Обладнання / Промислове обладнання
- Сайт: https://stvega.net
- Фізична адреса: м. Київ, проспект Степана Бандери, 21
- Теги: , м\'ясорубка шнекова, м\'ясорубка електрична, м\'ясорубка з реверсом, М\'ясорубка промислова
М'ясорубка промислова з реверсом STvega Meat Grinder F1500 використовується для переробки м'яса на фарш, з якого готують цілу низку страв і напівфабрикатів: бургери, голубці, фрикадельки, a також м'ясний фарш слугує начинкою для пельменів, пиріжків і є основним сировинним продуктом для приготування ковбас, сосисок та інших виробів.
Принцип роботи:
М'ясо, призначене для переробки, подається оператором в приймальний бункер (не рекомендується перевантажувати бункер великою кількістю сировини). Із приймального бункера м'ясо поступово транспортується шнеком у циліндричний канал, де й відбувається подрібнення за допомогою системи хрестоподібних ножів і перфорованих решіток. Структура готового фаршу залежить від діаметра отворів останньої решітки.
Переваги обладнання:
• Широкий приймальний бункер для збільшення разового завантаження.
• Швидке подрібнення продукту за допомогою системи хрестоподібних ножів та перфорованих решіток з отворами певного діаметра.
• Наявність функції реверса – для швидкого видалення застряглих жил або кісток без необхідності розбирати і чистити всю конструкцію.
• Зручне управління за допомогою водонепроникних кнопок на корпусі машини.
• Всі деталі, що контактують з продуктом, виготовлені з якісної нержавіючої сталі, надійні і довговічні у використанні, відповідають стандартам безпечності харчових продуктів.
Характеристики:
Продуктивність: 300-1500 кг/год
Розмір: 1150*600*1100 мм
Діаметр решітки: 120 мм
Розмір отворів: 2-35 мм (машина оснащена одним розміром)
Потужність: 7,5 кВт
Напруга: 380 В
Матеріал: нержавіюча сталь SUS 304
Вага: 460 кг
Переходьте на наші канали для перегляду цікавих відео оглядів по роботі обладнання:
https://t.me/vega_st_ua - телеграм
https://www.youtube.com/@ST_v ega - ютуб
https://www.instagram.com/st_ vega_ - інстаграм
https://www.tiktok.com/@stveg a - тік ток
https://www.facebook.com/stve ga1 - фейсбук
Принцип роботи:
М'ясо, призначене для переробки, подається оператором в приймальний бункер (не рекомендується перевантажувати бункер великою кількістю сировини). Із приймального бункера м'ясо поступово транспортується шнеком у циліндричний канал, де й відбувається подрібнення за допомогою системи хрестоподібних ножів і перфорованих решіток. Структура готового фаршу залежить від діаметра отворів останньої решітки.
Переваги обладнання:
• Широкий приймальний бункер для збільшення разового завантаження.
• Швидке подрібнення продукту за допомогою системи хрестоподібних ножів та перфорованих решіток з отворами певного діаметра.
• Наявність функції реверса – для швидкого видалення застряглих жил або кісток без необхідності розбирати і чистити всю конструкцію.
• Зручне управління за допомогою водонепроникних кнопок на корпусі машини.
• Всі деталі, що контактують з продуктом, виготовлені з якісної нержавіючої сталі, надійні і довговічні у використанні, відповідають стандартам безпечності харчових продуктів.
Характеристики:
Продуктивність: 300-1500 кг/год
Розмір: 1150*600*1100 мм
Діаметр решітки: 120 мм
Розмір отворів: 2-35 мм (машина оснащена одним розміром)
Потужність: 7,5 кВт
Напруга: 380 В
Матеріал: нержавіюча сталь SUS 304
Вага: 460 кг
Переходьте на наші канали для перегляду цікавих відео оглядів по роботі обладнання:
https://t.me/vega_st_ua - телеграм
https://www.youtube.com/@ST_v ega - ютуб
https://www.instagram.com/st_ vega_ - інстаграм
https://www.tiktok.com/@stveg a - тік ток
https://www.facebook.com/stve ga1 - фейсбук
подано: 28.01.2025
номер: 532338 перегляди: 38
Відео
Відео в новому вікні
Схожі оголошення