Машина для очищення яблук від шкірки STvega Apl Pel H400 Manual
- Категорія: Обладнання / Для кафе, барів, ресторанів
- Сайт: https://stvega.net
- Фізична адреса: м. Київ, проспект Степана Бандери, 21
- Теги: очищення яблук від шкірки, очищення манго від шкірки
Напівавтоматична машина STvega Apl Pel H400 Manual призначена для очищення яблук від шкірки, а також цитрусових, манго та інших фруктів за допомогою оператора.
Є можливість регулювання товщини шкірки, що зрізається, за допомогою ступеня притискання ножа до продукту під час очищення. Мінімальні втрати при очищенні без пошкодження продукту.
Принцип роботи:
Машина працює за принципом токарного верстата. Оператор фіксує продукт, насаджуючи його на гострі стрижні обертового вала з одного боку і затискає голівкою притискного механізму з іншого боку. Натискаючи на педаль, оператор запускає двигун і вал починає обертає яблуко. Далі оператор підносить ніж, за допомогою якого знімається шкірка з продукту, що обертається. Після очищення яблуко потрапляє в тару для готової продукції або направляється на наступний етап обробки.
Переваги обладнання:
• Можливість самостійно регулювати ступінь очищення і контролювати якість.
• Висока продуктивність за належної вправності оператора.
• Просте та інтуїтивно зрозуміле управління та експлуатація.
• Двигун із низьким споживанням електроенергії.
• Всі деталі, що контактують з продуктом, виконані з нержавіючої сталі та інших матеріалів, які повністю відповідають стандартам безпечності харчових продуктів.
Характеристики:
Продуктивність: 300-400 кг/год
Розміри: 700*800*1800 мм
Швидкість обертання: 3200 об/хв
Потужність: 60 Вт
Матеріал: нержавіюча сталь SUS 304
Переходьте на наші канали для перегляду цікавих відео оглядів по роботі обладнання:
https://t.me/vega_st_ua - телеграм
https://www.youtube.com/@ST_v ega - ютуб
https://www.instagram.com/st_ vega_ - інстаграм
https://www.tiktok.com/@stveg a - тік ток
https://www.facebook.com/stve ga1 - фейсбук
Є можливість регулювання товщини шкірки, що зрізається, за допомогою ступеня притискання ножа до продукту під час очищення. Мінімальні втрати при очищенні без пошкодження продукту.
Принцип роботи:
Машина працює за принципом токарного верстата. Оператор фіксує продукт, насаджуючи його на гострі стрижні обертового вала з одного боку і затискає голівкою притискного механізму з іншого боку. Натискаючи на педаль, оператор запускає двигун і вал починає обертає яблуко. Далі оператор підносить ніж, за допомогою якого знімається шкірка з продукту, що обертається. Після очищення яблуко потрапляє в тару для готової продукції або направляється на наступний етап обробки.
Переваги обладнання:
• Можливість самостійно регулювати ступінь очищення і контролювати якість.
• Висока продуктивність за належної вправності оператора.
• Просте та інтуїтивно зрозуміле управління та експлуатація.
• Двигун із низьким споживанням електроенергії.
• Всі деталі, що контактують з продуктом, виконані з нержавіючої сталі та інших матеріалів, які повністю відповідають стандартам безпечності харчових продуктів.
Характеристики:
Продуктивність: 300-400 кг/год
Розміри: 700*800*1800 мм
Швидкість обертання: 3200 об/хв
Потужність: 60 Вт
Матеріал: нержавіюча сталь SUS 304
Переходьте на наші канали для перегляду цікавих відео оглядів по роботі обладнання:
https://t.me/vega_st_ua - телеграм
https://www.youtube.com/@ST_v ega - ютуб
https://www.instagram.com/st_ vega_ - інстаграм
https://www.tiktok.com/@stveg a - тік ток
https://www.facebook.com/stve ga1 - фейсбук
подано: 01.11.2024
номер: 528836 перегляди: 72
Відео
Відео в новому вікні
Схожі оголошення