Машина для очищення курячих яєць від шкаралупи STvega Egg HC 2500 Middle
- Категорія: Обладнання / Промислове обладнання
- Сайт: https://stvega.net
- Фізична адреса: м. Київ, проспект Степана Бандери, 21
- Теги: очищення від шкаралупи, , яйцечистка, видалення шкаралупи з яєць
Машина для очищення курячих яєць STvega Egg HC 2500 Middle призначена для автоматизації процесу видалення шкаралупи яєць після їхньої обробки варінням, що істотно знижує часові витрати на такий кропіткий та делікатний процес.
Переваги обладнання:
● Надійний, простий і довговічний механізм.
● Використання двох валів очищення, вироблених з нержавіючої сталі, що зменшує пошкодження продукту і прискорює процес очищення.
● Зручне та інтуїтивно зрозуміле керування за допомогою механічних кнопок на корпусі машини.
Принцип роботи:
Продукт (варені яйця) подається в завантажувальний відсік, далі яйця рухаються між конусоподібними валами очищення, виробленими з нержавіючої сталі. Для кращого очищення за допомогою водяного насоса подається вода, відбувається відділення шкаралупи, після чого вже очищені яйця потрапляють на шнек і рухаються до зони вивантаження в тару, шкаралупа тим часом потрапляє в нижній піддон для шкаралупи.
Рекомендовано для кращого очищення використовувати яйця не молодше 5 і не старше 10 днів, які проходять етап охолодження в холодній воді одразу після варіння.
Технічні характеристики:
Продуктивність: 2500 шт/год
Габаритні розміри: 940*380*660 мм
Потужність: 2*0,5 кВт
Потужність водяного насосу: 15 Вт
Напруга: 220 В
Матеріал: нержавіюча сталь SUS 304
Вага: 60 кг
Переходьте на наші канали для перегляду цікавих відео оглядів по роботі обладнання:
https://t.me/vega_st_ua - телеграм
https://www.youtube.com/@ST_v ega - ютуб
https://www.instagram.com/st_ vega_ - інстаграм
https://www.tiktok.com/@stveg a - тік ток
https://www.facebook.com/stve ga1 - фейсбук
Переваги обладнання:
● Надійний, простий і довговічний механізм.
● Використання двох валів очищення, вироблених з нержавіючої сталі, що зменшує пошкодження продукту і прискорює процес очищення.
● Зручне та інтуїтивно зрозуміле керування за допомогою механічних кнопок на корпусі машини.
Принцип роботи:
Продукт (варені яйця) подається в завантажувальний відсік, далі яйця рухаються між конусоподібними валами очищення, виробленими з нержавіючої сталі. Для кращого очищення за допомогою водяного насоса подається вода, відбувається відділення шкаралупи, після чого вже очищені яйця потрапляють на шнек і рухаються до зони вивантаження в тару, шкаралупа тим часом потрапляє в нижній піддон для шкаралупи.
Рекомендовано для кращого очищення використовувати яйця не молодше 5 і не старше 10 днів, які проходять етап охолодження в холодній воді одразу після варіння.
Технічні характеристики:
Продуктивність: 2500 шт/год
Габаритні розміри: 940*380*660 мм
Потужність: 2*0,5 кВт
Потужність водяного насосу: 15 Вт
Напруга: 220 В
Матеріал: нержавіюча сталь SUS 304
Вага: 60 кг
Переходьте на наші канали для перегляду цікавих відео оглядів по роботі обладнання:
https://t.me/vega_st_ua - телеграм
https://www.youtube.com/@ST_v ega - ютуб
https://www.instagram.com/st_ vega_ - інстаграм
https://www.tiktok.com/@stveg a - тік ток
https://www.facebook.com/stve ga1 - фейсбук
подано: 26.01.2025
номер: 527223 перегляди: 268
Відео
Відео в новому вікні
Схожі оголошення