сервіс ручного розміщення оголошеньОГОЛОШЕННЯ на 100 сайтів

Машина для нарізання замороженого м'яса STvega Frozen Meat Dicer H430

Машина для нарізання замороженого продукту STvega Frozen Meat Dicer H430 призначена для нарізки кубиками усіх видів замороженого м'яса та м'ясних виробів таких як: свинина, яловичина, баранина, ковбаса, шинка з температурою від -10 до 0 °C. Налаштування параметрів роботи машини здійснюється за допомогою сенсорного дисплея. Розмір нарізки продуктів (кубик) регулюється від 8 до 35 мм. Рекомендована температура продукта для нарізки від -6 до -5 °C.
Машина повністю виготовлена з харчової нержавіючої сталі SUS 304, легко обслуговується та очищується, практична та безпечна, відповідає міжнародним стандартам безпеки харчових продуктів.
Цю машину можна використовувати як окреме обладнання, так і в складі виробничої лінії на великих і середніх підприємствах із виробництва м'ясних продуктів у харчовій і переробній промисловості.

Принцип роботи:
Заморожене м'ясо укладається оператором в завантажувальний відсік, після цього продукт попадає під дію притискного механізму. Притискний механізм позиціонує м'ясо, міцно притискаючи його за допомогою чотирьох рухомих голівок, що дає більш якісний, точний і рівний зріз на виході. Конвеєрна стрічка та стрічка на голівках притискного механізму шиповані для кращого захвату і транспортування продукту. Нарізка здійснюється ножем-гільйотиною, зрізуючи з продукту скибочки заданої товщини. Після цього нарізаний скибочками продукт попадає на вертикально розташовані дискові ножі, які нарізають продукт кубиками. Розмір кубика залежить від швидкості подачі і швидкості нарізання ножем-гільотиною, ці параметри оператор налаштовує за допомогою сенсорного дисплея, та відстані між ножами в блоці дискових ножів. Нарізаний продукт відводиться транспортером в тару для готової продукції або на наступний етап технологічного процесу. Рекомендована температура продукту під час нарізання -6 – -5 °C.

Переваги обладнання:
- Ріжуче лезо дуже гостре, що пройшло спеціальне загартування для забезпечення рівного зрізу зі збереженням структури харчового волокна.
- Зручне та легке налаштування параметрів роботи машини за допомогою сенсорного дисплея.
- Зовнішній блок управління, а також внутрішні вузли та механізми захищені герметичними кришками і панелями, машину можна мити за допомогою мийки високого тиску.
- Надійна фіксація продукту за допомогою притискного механізму.
- Конвеєрна стрічка зі спеціальною шипованою поверхнею забезпечує краще захоплення і транспортування продукту з зони подачі до зони нарізання.
- Захисні кришки забезпечують високий рівень безпеки під час експлуатації обладнання, у разі їх відкриття робота машини зупиняється автоматично.
- Машина виготовлена з нержавіючої сталі високої якості, відповідає стандартам харчової безпеки, преміальна якість, надійність і довговічність усіх компонентів машини.


Характеристики:
Розміри: 2580*1130*1740 мм
Діаметр круглого ножа: 200 мм
Максимальна ширина продукта: 430 мм
Максимальна висота різання,: 50 мм
Діапазон нарізки (кубик): 8*8 – 35*35 мм
Температура різання замороженого м'яса: -10 ~ 0 °C
Найкраща температура різання замороженого м'яса: -6 ~ -5 °C
Температура середовища відтаювання м'яса: -8 ~ -4 °C
Швидкість різання ножа: 27 ~ 90 раз/хв
Продуктивність: 500 ~ 1000 кг/год
Потужність: 12 кВт
Напруга: 380 В, 3 фази (або відповідно до вимог замовника)
Частота: 50 Гц
Вага: 1700 кг
Система управління: ПЛК, сенсорний екран, перетворювач частоти
Спосіб подачі продукту: безперервна подача продукту
Cпосіб змащування: масляна форсунка
Матеріал: нержавіюча сталь SUS 304
подано: 22.11.2024 номер: 522495 перегляди: 381
Схожі оголошення
Модернізація верстатів із ЧПУ. Капітальний ремонт верстатів. Проектування металорізального обладнання.
Модернізація...
Одеса
45 000
Виливка металу за тех. завданням
Виливка металу за...
Україна, всі міста
Ціна не вказана
Шліфмашина кутова 1200 Вт, 6000-12000 об/хв, діаметр круга 125 мм INTERTOOL DT-0272
Шліфмашина кутова...
Україна, всі міста
1 399
Лінія для очищення парою овочів STvega SteamLine H1000
Лінія для очищення...
Україна, всі міста
157 500
Фасування меду в стіки – зручність та якість!
Фасування меду в...
Дніпро (Дніпропетровськ‎)
1 000