Слайсер для нарізки замороженого м'яса STvega Meat Slicer HB280
- Категорія: Обладнання / Промислове обладнання
- Сайт: https://stvega.net
- Фізична адреса: м. Київ, проспект Степана Бандери, 21
- Теги: слайсер для м\'яса, нарізка м\'яса слайсами
Машина для нарізки замороженого продукту STvega Meat Slicer HB280 підходить для нарізки замороженого м'яса без кісток, такого як свинина, яловичина, курка з температурою від -5 до -10 °С. Маркування HB вказує на матеріал виконання машини – чорний метал.
Ця машина представлена в трьох варіантах: 280, 430 і 630, основною відмінністю яких є максимальна ширина нарізки і, як наслідок, продуктивність.
Машина також має два варіанти виконання - може бути виконана з чорного металу (HB) або з нержавіючої сталі. Тоді маркування для другого варіанту буде HS і ціна за таку машину буде вища. По технічним характеристикам машини (з чорного металу HB або з нержавіючої сталі HS) абсолютно однакові.
Принцип роботи:
Продукт завантажується оператором у відсік подачі, після чого штовхач рівномірно із заданою швидкістю спрямовує продукт в область нарізки, де ніж-гільотина, опускаючись, нарізає продукт по всій ширині області нарізки. Товщину нарізки оператор задає за допомогою сенсорної панелі управління, де встановлює швидкість подачі та швидкість нарізки. Далі нарізаний продукт потрапляє в зону вивантаження, звідки направляється оператором у тару для готової продукції або на подальшу обробку.
Є можливість встановлення підставного додаткового транспортера з регульованою швидкістю стрічки для переміщення готового продукту (ціна прораховується індивідуально під ТЗ клієнта).
Переваги обладнання:
• Лезо ріжучого ножа вирізняються гостротою, довговічністю і гарною якістю різу.
• Можливість регулювати швидкість і товщину нарізки за допомогою зручної панелі управління.
• Надійна фіксація продукту за допомогою пластини для притиску м'яса.
• Захисний кожух забезпечує високий рівень безпеки під час експлуатації обладнання.
• Корпус машини з якісного чорного металу, висока міцність, стійкість до забруднення, машину виготовлено відповідно до стандартів безпечності харчових продуктів.
Характеристики:
Продуктивність: 50-200 кг/год
Розміри: 1450*450*1350 мм
Товщина зрізу: 0-999 мм
Макс. довжина нарізки: 600 мм
Макс. ширина нарізки: 280 мм
Макс. висота нарізки: 200 мм
Кількість сетів нарізки: 2
Швидкість нарізання: 50-60 раз/хв
Напруга: 220/380 В
Загальна потужність: 3,7 кВт (1,5+2,2)
Вага: 150 кг
Переходьте на наші канали для перегляду цікавих відео оглядів по роботі обладнання:
https://t.me/vega_st_ua - телеграм
https://www.youtube.com/@ST_v ega - ютуб
https://www.instagram.com/st_ vega_ - інстаграм
https://www.tiktok.com/@stveg a - тік ток
https://www.facebook.com/stve ga1 - фейсбук
Ця машина представлена в трьох варіантах: 280, 430 і 630, основною відмінністю яких є максимальна ширина нарізки і, як наслідок, продуктивність.
Машина також має два варіанти виконання - може бути виконана з чорного металу (HB) або з нержавіючої сталі. Тоді маркування для другого варіанту буде HS і ціна за таку машину буде вища. По технічним характеристикам машини (з чорного металу HB або з нержавіючої сталі HS) абсолютно однакові.
Принцип роботи:
Продукт завантажується оператором у відсік подачі, після чого штовхач рівномірно із заданою швидкістю спрямовує продукт в область нарізки, де ніж-гільотина, опускаючись, нарізає продукт по всій ширині області нарізки. Товщину нарізки оператор задає за допомогою сенсорної панелі управління, де встановлює швидкість подачі та швидкість нарізки. Далі нарізаний продукт потрапляє в зону вивантаження, звідки направляється оператором у тару для готової продукції або на подальшу обробку.
Є можливість встановлення підставного додаткового транспортера з регульованою швидкістю стрічки для переміщення готового продукту (ціна прораховується індивідуально під ТЗ клієнта).
Переваги обладнання:
• Лезо ріжучого ножа вирізняються гостротою, довговічністю і гарною якістю різу.
• Можливість регулювати швидкість і товщину нарізки за допомогою зручної панелі управління.
• Надійна фіксація продукту за допомогою пластини для притиску м'яса.
• Захисний кожух забезпечує високий рівень безпеки під час експлуатації обладнання.
• Корпус машини з якісного чорного металу, висока міцність, стійкість до забруднення, машину виготовлено відповідно до стандартів безпечності харчових продуктів.
Характеристики:
Продуктивність: 50-200 кг/год
Розміри: 1450*450*1350 мм
Товщина зрізу: 0-999 мм
Макс. довжина нарізки: 600 мм
Макс. ширина нарізки: 280 мм
Макс. висота нарізки: 200 мм
Кількість сетів нарізки: 2
Швидкість нарізання: 50-60 раз/хв
Напруга: 220/380 В
Загальна потужність: 3,7 кВт (1,5+2,2)
Вага: 150 кг
Переходьте на наші канали для перегляду цікавих відео оглядів по роботі обладнання:
https://t.me/vega_st_ua - телеграм
https://www.youtube.com/@ST_v ega - ютуб
https://www.instagram.com/st_ vega_ - інстаграм
https://www.tiktok.com/@stveg a - тік ток
https://www.facebook.com/stve ga1 - фейсбук
подано: 03.12.2024
номер: 530163 перегляди: 25
Відео
Відео в новому вікні