Шпигорізка для нарізки м'яса, сала кубиком та бруском STvega Meat Dicer 550
- Категорія: Обладнання / Промислове обладнання
- Сайт: https://stvega.net
- Фізична адреса: м. Київ, проспект Степана Бандери, 21
- Теги: нарізка сала кубиками, нарізка м\'яса бруском, нарізка м\'яса кубиками, шпигорізка
Машина STvega Meat Dicer 550 призначена для механічного нарізання м'яса і м'ясних продуктів у трьох площинах з отриманням на виході нарізаних виробів різної форми (кубики або бруски) із заданими розмірами.
Рекомендована температура оброблюваної сировини становить 0°С + 2°С. Допустимий діапазон робочих температур продукту становить 0°С + 30°С.
Використовується для нарізки сала, м'яса, відвареного м'яса, різних м'ясних продуктів, ковбас, курки, на кубики або бруски різного розміру. Цю машину використовують у таких технологічних процесах, де потрібно отримати рівномірно нарізаний продукт із заданими розмірами.
Принцип роботи:
Продукт, призначений для нарізування, поміщається в приймальний відсік, після чого оператор натискає ручку бічного тиску до кінця і відсік закривається. Гідравлічний поршень автоматично запускається і подає продукт у зону нарізки. Для подрібнення сировини використовується спеціальний ріжучий механізм, що складається з двох взаємно перпендикулярних одна одній рамок ножів із нержавіючої сталі зі встановленими ножами та ріжучого серповидного ножа. Ножі на першій рамці розрізають виріб горизонтально на пластини, ножі на другій рамці розрізають виріб вертикально з нарізкою на смужки, ріжучий серповидний ніж нарізає продукт кубиками. Далі нарізаний продукт потрапляє в тару для готової продукції або на подальший етап технологічного процесу.
Примітка: Неприпустимо різати жилаве м'ясо, м'ясо з кістками або сировину глибокого заморожування!
Переваги обладнання:
• Набір ножів і різак дуже зручно розбирати і збирати. Набір ножів можна повністю розібрати і роз'єднати, що зручно для чищення і заміни лез.
• Хороший показник захисту: якщо приймальний відсік не було закрито після розміщення м'яса або відкрито дверцята розвантаження, обладнання негайно перестане працювати.
• Машина оптимізує вивантаження матеріалу, в камері не лишається залишків, що підвищує ефективність і забезпечує легке очищення.
• Дизайн корпусу з нержавіючої сталі SUS 304, висока міцність, стійкість до забруднення, машина легко розбирається, очищається і миється.
Характеристики:
Продуктивність: 400 кг/год
Розміри обладнання: 1500*760*950 мм
Розміри в дерев'яній упаковці: 1580*880*1100 мм
Розміри відсіку для матеріалу: 85*85*400 мм
Розмір нарізки: 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 12, 14, 17, 28 мм
Напруга: 220/380 В
Загальна потужність: 2,5 кВт
Матеріал: нержавіюча сталь SUS 304
Вага нетто: 320 кг
Є ще одна модель такої машини, з продуктивністю 600 кг/год, більших розмірів та розмірами нарізки від 5 до 30 мм.
Переходьте на наші канали для перегляду цікавих відео оглядів по роботі обладнання:
https://t.me/vega_st_ua - телеграм
https://www.youtube.com/@ST_v ega - ютуб
https://www.instagram.com/st_ vega_ - інстаграм
https://www.tiktok.com/@stveg a - тік ток
https://www.facebook.com/stve ga1 - фейсбук
Рекомендована температура оброблюваної сировини становить 0°С + 2°С. Допустимий діапазон робочих температур продукту становить 0°С + 30°С.
Використовується для нарізки сала, м'яса, відвареного м'яса, різних м'ясних продуктів, ковбас, курки, на кубики або бруски різного розміру. Цю машину використовують у таких технологічних процесах, де потрібно отримати рівномірно нарізаний продукт із заданими розмірами.
Принцип роботи:
Продукт, призначений для нарізування, поміщається в приймальний відсік, після чого оператор натискає ручку бічного тиску до кінця і відсік закривається. Гідравлічний поршень автоматично запускається і подає продукт у зону нарізки. Для подрібнення сировини використовується спеціальний ріжучий механізм, що складається з двох взаємно перпендикулярних одна одній рамок ножів із нержавіючої сталі зі встановленими ножами та ріжучого серповидного ножа. Ножі на першій рамці розрізають виріб горизонтально на пластини, ножі на другій рамці розрізають виріб вертикально з нарізкою на смужки, ріжучий серповидний ніж нарізає продукт кубиками. Далі нарізаний продукт потрапляє в тару для готової продукції або на подальший етап технологічного процесу.
Примітка: Неприпустимо різати жилаве м'ясо, м'ясо з кістками або сировину глибокого заморожування!
Переваги обладнання:
• Набір ножів і різак дуже зручно розбирати і збирати. Набір ножів можна повністю розібрати і роз'єднати, що зручно для чищення і заміни лез.
• Хороший показник захисту: якщо приймальний відсік не було закрито після розміщення м'яса або відкрито дверцята розвантаження, обладнання негайно перестане працювати.
• Машина оптимізує вивантаження матеріалу, в камері не лишається залишків, що підвищує ефективність і забезпечує легке очищення.
• Дизайн корпусу з нержавіючої сталі SUS 304, висока міцність, стійкість до забруднення, машина легко розбирається, очищається і миється.
Характеристики:
Продуктивність: 400 кг/год
Розміри обладнання: 1500*760*950 мм
Розміри в дерев'яній упаковці: 1580*880*1100 мм
Розміри відсіку для матеріалу: 85*85*400 мм
Розмір нарізки: 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 12, 14, 17, 28 мм
Напруга: 220/380 В
Загальна потужність: 2,5 кВт
Матеріал: нержавіюча сталь SUS 304
Вага нетто: 320 кг
Є ще одна модель такої машини, з продуктивністю 600 кг/год, більших розмірів та розмірами нарізки від 5 до 30 мм.
Переходьте на наші канали для перегляду цікавих відео оглядів по роботі обладнання:
https://t.me/vega_st_ua - телеграм
https://www.youtube.com/@ST_v ega - ютуб
https://www.instagram.com/st_ vega_ - інстаграм
https://www.tiktok.com/@stveg a - тік ток
https://www.facebook.com/stve ga1 - фейсбук
подано: 03.12.2024
номер: 529323 перегляди: 48
Відео
Відео в новому вікні
Схожі оголошення