сервіс ручного розміщення оголошеньОГОЛОШЕННЯ на 100 сайтів
Україна, всі міста
на сайте с 09.04.2024

Частотний перетворювач,інвертор, частотний,частотнік, перетворювачи частоти

ЧАСТОТНІ ПЕРЕТВОРЮВАЧІ УКРАЇНСЬКОГО ВИРОБНИЦТВА!
Частотний перетворювач служить для керування трьохфазними двигунами. При чому в багатьох випадках можливо живити троьхфазнi двигуни вiд однофазноi мережi 220В. Дозволяє дуже плавно регулювати обороти, реверсувати двигун, позбутися рiзких стрибкiв струму та зв'язаних з цим просадок напруги пiд час запуску.

Незважаючи на те, що використання частотного перетворювача все більше набуває популярності, але ступінь поінформованості у населення про цю практичну річ невелика.
Тепер не треба думати як провести до себе 380В. Проблема вирішується миттєво з покупкою частотного перетворювача. Тому потрібно відкинути стереотипи, що склалися.
Тепер, якщо у вас є потреба мати напругу 380 В, вам не треба проводити окрему лінію, а достатньо купити наш перетворювач частоти.
Ваші сусіди більше не сердитимуться на вас, оскільки зникнуть пускові струми, які у 5-7 разів перевищуватимуть потужність двигуна і садять всю мережу.
Це дасть повний захист двигуна від перевантажень, замикання на землю, міжфазного замикання, обриву фази, перегріву, завищення або заниження мережі.
Одночасно експлуатація нашого частотного перетворювача дуже проста: кнопки пуск, стоп, реверс і ручка регулювання обертів. Але, якщо потрiбно, можливо iнтегрувати наш ПЧ в будь-яку промислову мережу, бо е пiдтримка керування та дiaгностики через RS485, а також всi необхiднi функцii для керування різним обладнанням ( ПИД регулятор, авто підхват, режим метражу, програмований сценарій тощо.). Панель керування можливо вивести окремо та керувати перетворювачем дистанційно. На один частотний перетворювач можна підключати більше одного двигуна. В останніх версiях е декiлька режимiв керування однофазними двигунами, якi часто зустрiчаються в биту та промисловостi. Е декiлька моделей з вбудованою схемою пiдвищення напруги, якi дозволяють живити тaкi двигуни на 380В, якi неможливо переключити на трикутнник з будь-яких причин. Також е перетворювачi з вбудованим PFC коректором, якi працюють без втрати потужностi в дуже широкому диапазонi вхiдноi напруги (170-260В) та значно меньше, чим звичайнi перетворювачi, навантажують мережу в номiнальних режимах.

ПІДХОДЯТЬ ДЛЯ: НАСОСІВ, ТОКАРНИХ, СВЕРЛИЛЬНИХ, ФРЕЗЕРНИХ СТАНКІВ, ЦЕНТРИФУГ, СТРІЧКОВИХ ТРАНСПОРТЕРІВ ТА ІНШИХ.
Робота від мережі 220В/380В, 380В/380В, 220В/220.
Потужність: 0.18 кВт-11 кВт.
Наші перетворювачі це: силові модулі Infineon (Німеччина) і Mitsubishi (Японія), італійські високовольтні електролітичні конденсатори, швидкi мiкропроцессори STM. Якість основних силових елементів краща, ніж у дешевих китайських аналогів. Система охолодження більшого розміру, що за однакового навантаження гріється менше ніж китайські!
ЗАХИСТ:
- від підвищеної та зниженої напруги;
- захист по перевантаженню (150% - 1 хв гарантовано, 200% та бiльше - десятки секунд залежно вiд моделi та умов охолодження.);
- від перегріву;
- зникання фази;
- короткого замикання, системних та інших помилок.
ЦІНА ВІД 2400 грн до 18000 грн
Завод-виробник, сервісне обслуговування, ГАРАНТІЯ 24 МІСЯЦІ, паспорт.
Роздрібні ціни (готівковий р/т, б/г розрахунок ФОП). Відправка Новою Поштою в день замовлення!

+380(95)780-98-47
+380(96) 997-22-95

e-mail: dnipro@acprivod.ua

Наш офіційний сайт: www.acprivod.ua/uk/
подано: 24.09.2024 номер: 527703 перегляди: 15
Інші пропозиції від магазина
Схожі оголошення
Розетка 2-я зовнішня з заземленням ТИТАН IP54
Розетка 2-я зовнішня...
Україна, всі міста
81
Joh Deere T660 2012 рік двигун потужн. 385к.с.
Joh Deere T660 2012 рік...
Мукачево
$ 120 000
Выкуп катализаторов Харьков
Выкуп катализаторов...
Харків
Ціна не вказана
Двигун асинхронний 2ДМШ132 SB4ом5
Двигун асинхронний...
Суми
Ціна не вказана
Послуги автоелектрика Київ з виїздом у зручний для вас місце та час
Послуги...
Київ
Ціна не вказана
Мобільний дизельгенератор CUMMINS M 70D (70 КВт) на колісному шасі
Мобільний...
Україна, всі міста
Ціна не вказана
Картер зчеплення(кожух маховика) ЗІЛ-5301''Бичок''
Картер...
Київ
11 000