сервіс ручного розміщення оголошеньОГОЛОШЕННЯ на 100 сайтів
Україна, всі міста
на сайте с 08.08.2024

Матриця долі.Сумісності.Дитяча матриця Таро

У кожного з нас є своє бачення нашої життєвої дороги, але так склалося, що долею нам приготовлені зовсім інші шляхи. Тому часто не важливо, чи це особисте життя, фінансові ресурси чи здоров'я, направляючись по життєвому шляху, важливо знати напрямок, наші кармічні повороти в житті, щоб не пропустити свій. На мою особисту думку, кожній людині потрібно розібрати свою Матрицю долі, адже певним чином вона є чарівною картою скарбів нашого життя.
Найголовнішим завданням для нас, батьків, є виростити не тільки здорову дитину, а ще й щасливу. Побудувати з нею гармонійні довірливі стосунки, зрозуміти дитину і не ламати її, а допомогти і направити в тому напрямку розвитку її здібностей і талантів, якими нагородила її доля. Тому дитяча Матриця є невід'ємною частиною турботливих батьків.
Комплексний підхід до аналізу вашої коханої людини включає в себе сумісність і закінчується потаємними думками та намірами партнера. Адже часто, кохаючи, люди сліпо довіряють, що призводить до плачевних наслідків. Тому важливо визначити, чи дійсно ви витрачаєте час на людину, яка вам по долі, і чи кохана людина, незалежно від того, чоловік це чи жінка, не тримає камінь за пазухою. Також важливо знати, як можна виправити цю ситуацію, якщо в цьому є потреба, адже в парі потрібно насолоджуватися коханням, а не постійно сваритися, плакати і ревнувати.
Енергетична чистка

Ми живемо в неймовірному світі, де є не тільки безліч можливостей, а й багато недоброзичливців. Часто на роботі є люди, які перемили вам кісточки тисячу разів, є люди, які ненавидять вас лютою ненавистю, тому що, на їхню думку, у вас є більші можливості, вам все легко дається, і керівник вами не нахвалиться, або ж просто ви зайняли робоче місце, на яке людина розраховувала. Бабуся, яка сидить на лавочці, не задоволена вашим зовнішнім виглядом, таксист, якому ви вказали на його неуважність, подумки прокляв вас на віки, друг дитинства, у якого не склалося, а у вас і дружина красуня, і сім'я, і діти, і бізнес... Справа не в тому, причин може бути безліч, але весь той бруд і негатив, яким поливають вас словами та думками, накладається на людину.

Явною ознакою є початок проблем: все починає ламатися, починаючи з мікрохвильовки, закінчуючи авто. На роботі, в бізнесі починається спад, все складається так, щоб ви працювали у збиток, і чим більше ви намагаєтеся виправити ситуацію, тим гірше все стає. У сім'ї виникає агресія, сварки, проблеми з дітьми, часті хвороби. В певний момент людина просто ламається. Тому важливо хоча б раз на рік робити енергетичну чистку.

Для цієї практики потрібно ваше фото з чітко вираженими очима. Це займає 7 днів. Фотозвіт я відправляю щоденно. Зазвичай люди після чистки кажуть, що наче туман з очей сходить, і вони знову стають активними і наповненими силами.
подано: 08.08.2024 номер: 525651 перегляди: 34
Схожі оголошення
Оренда мотодельтапланів для обприскування полів
Оренда...
Україна, всі міста
277
Склад  косметики Есте – місце роботи Хеб Жінки Чоловіки
Склад косметики...
Україна, всі міста
30 000
Промислові колосники
Промислові колосники
Україна, всі міста
Ціна не вказана
Перефугування Плитки: Реставрація Та Ремонт Міжплиточних Швів Між Керамічною Плиткою ПП «ФІРМА «SerZatyrka»
Перефугування...
Львів
330
Перефугування Плитки: Реставрація Та Перефугування Міжплиточних Швів Між Керамічною Плиткою ПП «ФІРМА «SerZatyrka»
Перефугування...
Львів
330