сервіс ручного розміщення оголошеньОГОЛОШЕННЯ на 100 сайтів

Машина для нарізання замороженого м'яса STvega Frozen Meat Slicer H440

Машина для нарізання замороженого продукту STvega Frozen Meat Dicer H440 призначена для нарізки скибочками (слайсами) усіх видів замороженого м'яса та м'ясних виробів таких як: свинина, яловичина, баранина, ковбаса, шинка з температурою від -10 до 0 °C. Налаштування параметрів роботи машини здійснюється за допомогою сенсорного дисплея. Рекомендована температура продукта для нарізки від -6 до -5 °C.
Машина повністю виготовлена з харчової нержавіючої сталі SUS 304, легко обслуговується та очищується, практична та безпечна, відповідає міжнародним стандартам безпеки харчових продуктів.
Цю машину можна використовувати як окреме обладнання, так і в складі виробничої лінії на великих і середніх підприємствах із виробництва м'ясних продуктів у харчовій і переробній промисловості.

Принцип роботи:
Заморожене м'ясо укладається оператором в завантажувальний відсік, після цього продукт попадає під дію притискного механізму. Притискний механізм позиціонує м'ясо, міцно притискаючи його за допомогою чотирьох рухомих голівок, що дає більш якісний, точний і рівний зріз на виході. Конвеєрна стрічка та стрічка на голівках притискного механізму шиповані для кращого захвату і транспортування продукту. Нарізка здійснюється ножем-гільйотиною, зрізуючи з продукту скибочки (слайси) заданої товщини. Товщина нарізки продукту залежить від швидкості подачі і швидкості нарізання, ці параметри оператор налаштовує за допомогою сенсорного дисплея. Завдяки спеціальній конструкції ріжучого ножа продукт можна нарізати не тільки впоперек, а й уздовж, з фіксованим розміром (нарізка уздовж обмежена фіксованою відстанню між двома вертикальними фрезами - 145 мм). Нарізаний продукт через зону виходу потрапляє в тару для готової продукції або на наступний етап технологічного процесу. Рекомендована температура продукту під час нарізання -6 – -5 °C.

Переваги обладнання:
- Конвеєрна стрічка зі спеціальною шипованою поверхнею забезпечує краще захоплення і транспортування продукту з зони подачі до зони нарізання.
- Зручне та легке налаштування параметрів роботи машини за допомогою сенсорного дисплея.
- Надійна фіксація продукту за допомогою притискного механізму.
- Ріжуче лезо дуже гостре, що пройшло спеціальне загартування для забезпечення рівного зрізу зі збереженням структури харчового волокна.
- Захисні кришки забезпечують високий рівень безпеки під час експлуатації обладнання, у разі їх відкриття робота машини зупиняється автоматично.
- Машина виготовлена з нержавіючої сталі високої якості, відповідає стандартам харчової безпеки, преміальна якість, надійність і довговічність усіх компонентів машини.


Характеристики:
Розміри: 2540*1100*1660 мм
Максимальна ширина продукта: 440 мм
Максимальна висота продукта: 250 мм
Товщина нарізки: 5 – 100 мм (або відповідно до вимог замовника)
Відстань між двома вертикальними фрезами: 145 мм
Температура різання замороженого м'яса: -10 ~ 0 °C
Найкраща температура різання замороженого м'яса: -6 ~ -5 °C
Температура середовища відтаювання м'яса: -8 ~ -4 °C
Швидкість різання ножа: 15 – 45 раз/хв
Продуктивність: 500 ~ 1000 кг/год
Потужність: 9 кВт
Напруга: 380 В
Частота: 50 Гц
Вага: 1550 кг
Система управління: ПЛК, сенсорний екран, перетворювач частоти
Матеріал: нержавіюча сталь SUS 304
подано: 25.06.2024 номер: 522511 перегляди: 106
Схожі оголошення
Модернізація верстатів із ЧПУ. Капітальний ремонт верстатів. Проектування металорізального обладнання.
Модернізація...
Одеса
45 000
Виливка металу за тех. завданням
Виливка металу за...
Україна, всі міста
Ціна не вказана
Відгуки клієнтів можуть покращити коефіцієнт конверсії.
Відгуки клієнтів...
Україна, всі міста
1 500
Шліфмашина кутова 1200 Вт, 6000-12000 об/хв, діаметр круга 125 мм INTERTOOL DT-0272
Шліфмашина кутова...
Україна, всі міста
1 399