Машина для нарізання замороженого м'яса STvega Frozen Meat Slicer H455
- Категорія: Обладнання / Промислове обладнання
- Сайт: https://stvega.net
- Фізична адреса: Пр-т Степана Бендери 21
Машина для нарізання замороженого продукту STvega Frozen Meat Slicer H455 призначена для нарізки усіх видів замороженого м'яса без кісток таких як: свинина, яловичина, баранина, з температурою від -10 до 0 °C. Налаштування параметрів роботи машини здійснюється за допомогою сенсорного дисплея. Товщина нарізки продуктів регулюється від 0,3 до 700 мм.
Машина повністю виготовлена з харчової нержавіючої сталі SUS 304, легко обслуговується та очищується, практична та безпечна, відповідає міжнародним стандартам безпеки харчових продуктів.
Цю машину можна використовувати як окреме обладнання, так і в складі виробничої лінії на великих і середніх підприємствах із виробництва м'ясних продуктів у харчовій і переробній промисловості.
Принцип роботи:
Заморожений продукт укладається оператором на конвеєр і транспортується до зони нарізки. Перед зоною нарізки продукт потрапляє під дію притискного механізму. Притискний механізм позиціонує продукт, міцно фіксуючи його за допомогою чотирьох напрямних голівок, що дає більш якісний, точний і рівний зріз на виході. Далі штовхач, з шипованою поверхнею для кращого захвату і фіксації, подає продукт в зону нарізання. Нарізка здійснюється ножем-гільйотиною, зрізуючи з продукту скибочки (слайси) заданої товщини. Товщина нарізки продукту залежить від швидкості подачі і швидкості нарізання, ці параметри оператор налаштовує за допомогою сенсорного дисплея. Нарізаний продукт відводиться транспортером в тару для готової продукції або на наступний етап технологічного процесу. Рекомендована температура продукту під час нарізання -6 – -5 °C
Переваги обладнання:
- Ріжуче лезо дуже гостре, що пройшло спеціальне загартування для забезпечення рівного зрізу зі збереженням структури харчового волокна.
- Зручне та легке налаштування параметрів роботи машини за допомогою сенсорного дисплея.
- Машина виготовлена з нержавіючої сталі високої якості, відповідає стандартам харчової безпеки, преміальна якість, надійність і довговічність усіх компонентів машини.
- Надійна фіксація продукту за допомогою притискного механізму.
- Штовхач зі спеціальною шипованою поверхнею забезпечує краще захоплення і фіксацію продукту при транспортуванні з зони подачі до зони нарізання.
- Захисні кришки забезпечують високий рівень безпеки під час експлуатації обладнання, у разі їх відкриття робота машини зупиняється автоматично.
Характеристики:
Розміри: 2100*1100*1800 мм
Максимальний розмір подачі: 430*700 мм
Максимальна висота різання: 185 мм
Товщина різання: 0,3 ~ 700 мм
Температура різання замороженого м'яса: -10 ~ 0 °C
Найкраща температура різання замороженого м'яса: -6 ~ -5 °C
Температура середовища відтаювання м'яса: -8 ~ -4 °C
Швидкість різання ножа: 27 ~ 90 раз/хв
Потужність: 12 кВт
Напруга: 380 В, 3 фази (або відповідно до вимог замовника)
Частота: 50 Гц
Вага: 988 кг
Система управління: ПЛК, сенсорний екран, перетворювач частоти
Спосіб подачі продукту: безперервна подача продукту
Cпосіб змащування: масляна форсунка
Матеріал: нержавіюча сталь SUS 304
Машина повністю виготовлена з харчової нержавіючої сталі SUS 304, легко обслуговується та очищується, практична та безпечна, відповідає міжнародним стандартам безпеки харчових продуктів.
Цю машину можна використовувати як окреме обладнання, так і в складі виробничої лінії на великих і середніх підприємствах із виробництва м'ясних продуктів у харчовій і переробній промисловості.
Принцип роботи:
Заморожений продукт укладається оператором на конвеєр і транспортується до зони нарізки. Перед зоною нарізки продукт потрапляє під дію притискного механізму. Притискний механізм позиціонує продукт, міцно фіксуючи його за допомогою чотирьох напрямних голівок, що дає більш якісний, точний і рівний зріз на виході. Далі штовхач, з шипованою поверхнею для кращого захвату і фіксації, подає продукт в зону нарізання. Нарізка здійснюється ножем-гільйотиною, зрізуючи з продукту скибочки (слайси) заданої товщини. Товщина нарізки продукту залежить від швидкості подачі і швидкості нарізання, ці параметри оператор налаштовує за допомогою сенсорного дисплея. Нарізаний продукт відводиться транспортером в тару для готової продукції або на наступний етап технологічного процесу. Рекомендована температура продукту під час нарізання -6 – -5 °C
Переваги обладнання:
- Ріжуче лезо дуже гостре, що пройшло спеціальне загартування для забезпечення рівного зрізу зі збереженням структури харчового волокна.
- Зручне та легке налаштування параметрів роботи машини за допомогою сенсорного дисплея.
- Машина виготовлена з нержавіючої сталі високої якості, відповідає стандартам харчової безпеки, преміальна якість, надійність і довговічність усіх компонентів машини.
- Надійна фіксація продукту за допомогою притискного механізму.
- Штовхач зі спеціальною шипованою поверхнею забезпечує краще захоплення і фіксацію продукту при транспортуванні з зони подачі до зони нарізання.
- Захисні кришки забезпечують високий рівень безпеки під час експлуатації обладнання, у разі їх відкриття робота машини зупиняється автоматично.
Характеристики:
Розміри: 2100*1100*1800 мм
Максимальний розмір подачі: 430*700 мм
Максимальна висота різання: 185 мм
Товщина різання: 0,3 ~ 700 мм
Температура різання замороженого м'яса: -10 ~ 0 °C
Найкраща температура різання замороженого м'яса: -6 ~ -5 °C
Температура середовища відтаювання м'яса: -8 ~ -4 °C
Швидкість різання ножа: 27 ~ 90 раз/хв
Потужність: 12 кВт
Напруга: 380 В, 3 фази (або відповідно до вимог замовника)
Частота: 50 Гц
Вага: 988 кг
Система управління: ПЛК, сенсорний екран, перетворювач частоти
Спосіб подачі продукту: безперервна подача продукту
Cпосіб змащування: масляна форсунка
Матеріал: нержавіюча сталь SUS 304
подано: 14.11.2024
номер: 522512 перегляди: 377
Відео
Відео в новому вікні
Схожі оголошення