сервіс ручного розміщення оголошеньОГОЛОШЕННЯ на 100 сайтів

Машина для нарізання замороженого м'яса STvega Frozen Meat V Slicer H260

Машина для нарізання замороженого продукту STvega Frozen Meat V Slicer H260/H360 призначена для нарізки усіх видів замороженого м'яса без кісток таких як: свинина, яловичина, баранина, з температурою від -6 до 0 градусів. Налаштування параметрів роботи машини здійснюється за допомогою сенсорного дисплея. Товщина нарізки продуктів регулюється від 1 до 50 мм.
Машина повністю виготовлена з харчової нержавіючої сталі SUS 304, легко обслуговується та очищується, практична та безпечна, відповідає національним і міжнародним стандартам безпеки харчових продуктів.
Цю машину можна використовувати як окреме обладнання, так і в складі виробничої лінії на великих і середніх підприємствах із виробництва м'ясних продуктів у харчовій і переробній промисловості.

Принцип роботи:
Продукт укладається оператором на конвеєр і транспортується до зони нарізки. Перед зоною нарізки продукт потрапляє під дію притискного механізму. Притискний механізм позиціонує виріб, міцно фіксуючи його за допомогою трьох напрямних голівок, що дає більш якісний, точний і рівний зріз на виході. Нарізка здійснюється серповидним ножем, зрізуючи з продукту скибочки (слайси) заданої товщини. Товщина готового продукту залежить від налаштувань параметрів нарізання, які оператор попередньо задає за допомогою сенсорного дисплея. Рекомендована температура продукту під час нарізання -4 – -3 градусів.

Переваги обладнання:
- Ріжуче лезо дуже гостре, виготовлене за німецькою технологією, що пройшло спеціальне загартування для забезпечення рівного зрізу зі збереженням структури харчового волокна.
- Зручне налаштування параметрів роботи машини за допомогою сенсорного дисплея.
- Машина виготовлена з нержавіючої сталі високої якості, відповідає стандартам харчової безпеки, надійна і довговічна у використанні.
- V-подібний транспортер з рельєфною стрічкою забезпечує краще захоплення і фіксацію продукту при транспортуванні на всьому шляху від зони подачі до зони вивантаження.
- Захисні кришки забезпечують високий рівень безпеки під час експлуатації обладнання.
- Машина відрізняється безперервним режимом роботи для безперебійного виробництва і високою продуктивністю.
- Преміальна якість, надійність і довговічність усіх компонентів машини.


Технічні характеристики H260:
Розміри: 2490*1090*1440 мм
Максимальний розмір подачі: 260(ш)*100(в) мм
Розмір нарізки: 1 ~ 50 мм
Температура різання замороженого м'яса: -6 ~ 0 °C
Найкраща температура різання замороженого м'яса: -4 ~ -3 °C
Температура середовища відтаювання м'яса: -6 ~ -3 °C
Швидкість обертання ножа: 120 ~ 290 об/хв
Потужність: 5,5 кВт
Напруга: 380 В
Частота: 50 Гц
Вага: 1200 кг
Система управління: сенсорний екран ПЛК, перетворювач частоти, перемикач Холла
Матеріал: нержавіюча сталь SUS 304


Технічні характеристики H360:
Розміри: 2600*1300*1700 мм
Максимальний розмір подачі: 360(ш)*140(в) мм
Розмір нарізки: 1 ~ 50 мм
Температура різання замороженого м'яса: -6 ~ 0 °C
Найкраща температура різання замороженого м'яса: -4 ~ -3°C
Температура середовища відтаювання м'яса: -6 ~ -3 °C
Швидкість обертання ножа: 160 ~ 320 об/хв
Потужність: 7 кВт
Напруга: 380 В
Частота: 50 Гц
Вага: 1600 кг
Система управління: сенсорний екран ПЛК, перетворювач частоти, перемикач Холла
Матеріал: нержавіюча сталь SUS 304
подано: 03.12.2024 номер: 522501 перегляди: 434
Схожі оголошення
Виливка металу за тех. завданням
Виливка металу за...
Україна, всі міста
Ціна не вказана
Відгуки клієнтів можуть покращити коефіцієнт конверсії.
Відгуки клієнтів...
Україна, всі міста
1 500
Автоматична лінія для зняття поверхневої вологи з салату STvega Salad Driyng Line 1200-1500
Автоматична лінія...
Україна, всі міста
$88 800
Лінія для очищення парою овочів STvega SteamLine H1000
Лінія для очищення...
Україна, всі міста
157 500
Фасування меду в стіки – зручність та якість!
Фасування меду в...
Дніпро (Дніпропетровськ‎)
1 000
Універсальний гнучкий тримач для телефону ЧЕРВ'ЯЧОК з присосками
Універсальний...
Україна, всі міста
190