Машина для нарізання замороженого м'яса STvega Frozen Meat Slicer H280
- Категорія: Обладнання / Промислове обладнання
- Сайт: https://stvega.net
- Фізична адреса: Пр-т Степана Бендери 21
Машина для нарізання замороженого продукту STvega Frozen Meat Slicer H280 призначена для нарізки скибочками (слайсами) усіх видів замороженого м'яса та м'ясних виробів таких як: свинина, яловичина, баранина, ковбаса, шинка з температурою від -10 до 0 °C. Налаштування параметрів роботи машини здійснюється за допомогою сенсорного дисплея. Товщина нарізки продуктів регулюється від 0,5 до 100 мм.
Машина, крім моторів та електричної частини, повністю виготовлена з нержавіючої сталі SUS 304, легко обслуговується та очищується, практична та безпечна, відповідає стандартам безпеки харчових продуктів.
Цю машину можна використовувати як окреме обладнання, так і в складі виробничої лінії на великих і середніх підприємствах із виробництва м'ясних продуктів у харчовій і переробній промисловості.
Принцип роботи:
Заморожене м'ясо укладається оператором в завантажувальний відсік, після цього продукт попадає під дію притискного механізму. Притискний механізм позиціонує продукт, міцно притискаючи його за допомогою рухомих голівок, що дає більш якісний, точний і рівний зріз на виході. Далі штовхач, з шипованою поверхнею для кращого захвату і фіксації, подає продукт в зону нарізання. Нарізка здійснюється ножем-гільйотиною, зрізуючи з продукту скибочки (слайси) заданої товщини. Товщина нарізки продукту залежить від швидкості подачі і швидкості нарізання, ці параметри оператор налаштовує за допомогою сенсорного дисплея. Нарізаний продукт с зони виходу переміщується оператором в тару для готової продукції або на наступний етап технологічного процесу. Рекомендована температура продукту під час нарізання -6 – -5 °C.
Переваги обладнання:
- Штовхач зі спеціальною шипованою поверхнею забезпечує краще захоплення і фіксацію продукту при транспортуванні з зони подачі до зони нарізання.
- Зручне та легке налаштування параметрів роботи машини за допомогою сенсорного дисплея.
- Надійна фіксація продукту за допомогою притискного механізму.
- Знімні панелі забезпечують швидкий доступ до внутрішніх вузлів машини для комфортного обслуговування та очищення.
- Ріжуче лезо дуже гостре, що пройшло спеціальне загартування для забезпечення рівного зрізу зі збереженням структури харчового волокна.
- Захисні кришки забезпечують високий рівень безпеки під час експлуатації обладнання, у разі їх відкриття робота машини зупиняється автоматично.
- Машина, крім моторів та електричної частини, виготовлена з нержавіючої сталі високої якості, відповідає стандартам харчової безпеки, преміальна якість, надійність і довговічність усіх компонентів машини.
Характеристики:
Розміри: 1050*745*1715 мм
Максимальна розмір продукта: 400*280 мм
Максимальна висота різання: 180 мм
Товщина нарізки: 0,5 ~ 100 мм
Температура різання замороженого м'яса: -10 ~ 0 °C
Найкраща температура різання замороженого м'яса: -6 ~ -5 °C
Температура середовища відтаювання м'яса: -8 ~ -4 °C
Швидкість різання ножа: 35 ~ 85 раз/хв
Продуктивність: 200 ~ 400 кг/год
Потужність: 4,5 кВт
Напруга: 380 В, 3 фази (або відповідно до вимог замовника)
Частота: 50 Гц
Вага: 560 кг
Система управління: ПЛК, сенсорний екран, перетворювач частоти
Спосіб подачі продукту: безперервна подача продукту
Cпосіб змащування: масляна форсунка
Матеріал: нержавіюча сталь SUS 304
Машина, крім моторів та електричної частини, повністю виготовлена з нержавіючої сталі SUS 304, легко обслуговується та очищується, практична та безпечна, відповідає стандартам безпеки харчових продуктів.
Цю машину можна використовувати як окреме обладнання, так і в складі виробничої лінії на великих і середніх підприємствах із виробництва м'ясних продуктів у харчовій і переробній промисловості.
Принцип роботи:
Заморожене м'ясо укладається оператором в завантажувальний відсік, після цього продукт попадає під дію притискного механізму. Притискний механізм позиціонує продукт, міцно притискаючи його за допомогою рухомих голівок, що дає більш якісний, точний і рівний зріз на виході. Далі штовхач, з шипованою поверхнею для кращого захвату і фіксації, подає продукт в зону нарізання. Нарізка здійснюється ножем-гільйотиною, зрізуючи з продукту скибочки (слайси) заданої товщини. Товщина нарізки продукту залежить від швидкості подачі і швидкості нарізання, ці параметри оператор налаштовує за допомогою сенсорного дисплея. Нарізаний продукт с зони виходу переміщується оператором в тару для готової продукції або на наступний етап технологічного процесу. Рекомендована температура продукту під час нарізання -6 – -5 °C.
Переваги обладнання:
- Штовхач зі спеціальною шипованою поверхнею забезпечує краще захоплення і фіксацію продукту при транспортуванні з зони подачі до зони нарізання.
- Зручне та легке налаштування параметрів роботи машини за допомогою сенсорного дисплея.
- Надійна фіксація продукту за допомогою притискного механізму.
- Знімні панелі забезпечують швидкий доступ до внутрішніх вузлів машини для комфортного обслуговування та очищення.
- Ріжуче лезо дуже гостре, що пройшло спеціальне загартування для забезпечення рівного зрізу зі збереженням структури харчового волокна.
- Захисні кришки забезпечують високий рівень безпеки під час експлуатації обладнання, у разі їх відкриття робота машини зупиняється автоматично.
- Машина, крім моторів та електричної частини, виготовлена з нержавіючої сталі високої якості, відповідає стандартам харчової безпеки, преміальна якість, надійність і довговічність усіх компонентів машини.
Характеристики:
Розміри: 1050*745*1715 мм
Максимальна розмір продукта: 400*280 мм
Максимальна висота різання: 180 мм
Товщина нарізки: 0,5 ~ 100 мм
Температура різання замороженого м'яса: -10 ~ 0 °C
Найкраща температура різання замороженого м'яса: -6 ~ -5 °C
Температура середовища відтаювання м'яса: -8 ~ -4 °C
Швидкість різання ножа: 35 ~ 85 раз/хв
Продуктивність: 200 ~ 400 кг/год
Потужність: 4,5 кВт
Напруга: 380 В, 3 фази (або відповідно до вимог замовника)
Частота: 50 Гц
Вага: 560 кг
Система управління: ПЛК, сенсорний екран, перетворювач частоти
Спосіб подачі продукту: безперервна подача продукту
Cпосіб змащування: масляна форсунка
Матеріал: нержавіюча сталь SUS 304
подано: 22.11.2024
номер: 522502 перегляди: 369
Схожі оголошення