сервіс ручного розміщення оголошеньОГОЛОШЕННЯ на 100 сайтів

Машина для нарізання замороженого м'яса STvega Frozen Meat Slicer H280

Машина для нарізання замороженого продукту STvega Frozen Meat Slicer H280 призначена для нарізки скибочками (слайсами) усіх видів замороженого м'яса та м'ясних виробів таких як: свинина, яловичина, баранина, ковбаса, шинка з температурою від -10 до 0 °C. Налаштування параметрів роботи машини здійснюється за допомогою сенсорного дисплея. Товщина нарізки продуктів регулюється від 0,5 до 100 мм.
Машина, крім моторів та електричної частини, повністю виготовлена з нержавіючої сталі SUS 304, легко обслуговується та очищується, практична та безпечна, відповідає стандартам безпеки харчових продуктів.
Цю машину можна використовувати як окреме обладнання, так і в складі виробничої лінії на великих і середніх підприємствах із виробництва м'ясних продуктів у харчовій і переробній промисловості.

Принцип роботи:
Заморожене м'ясо укладається оператором в завантажувальний відсік, після цього продукт попадає під дію притискного механізму. Притискний механізм позиціонує продукт, міцно притискаючи його за допомогою рухомих голівок, що дає більш якісний, точний і рівний зріз на виході. Далі штовхач, з шипованою поверхнею для кращого захвату і фіксації, подає продукт в зону нарізання. Нарізка здійснюється ножем-гільйотиною, зрізуючи з продукту скибочки (слайси) заданої товщини. Товщина нарізки продукту залежить від швидкості подачі і швидкості нарізання, ці параметри оператор налаштовує за допомогою сенсорного дисплея. Нарізаний продукт с зони виходу переміщується оператором в тару для готової продукції або на наступний етап технологічного процесу. Рекомендована температура продукту під час нарізання -6 – -5 °C.

Переваги обладнання:
- Штовхач зі спеціальною шипованою поверхнею забезпечує краще захоплення і фіксацію продукту при транспортуванні з зони подачі до зони нарізання.
- Зручне та легке налаштування параметрів роботи машини за допомогою сенсорного дисплея.
- Надійна фіксація продукту за допомогою притискного механізму.
- Знімні панелі забезпечують швидкий доступ до внутрішніх вузлів машини для комфортного обслуговування та очищення.
- Ріжуче лезо дуже гостре, що пройшло спеціальне загартування для забезпечення рівного зрізу зі збереженням структури харчового волокна.
- Захисні кришки забезпечують високий рівень безпеки під час експлуатації обладнання, у разі їх відкриття робота машини зупиняється автоматично.
- Машина, крім моторів та електричної частини, виготовлена з нержавіючої сталі високої якості, відповідає стандартам харчової безпеки, преміальна якість, надійність і довговічність усіх компонентів машини.


Характеристики:
Розміри: 1050*745*1715 мм
Максимальна розмір продукта: 400*280 мм
Максимальна висота різання: 180 мм
Товщина нарізки: 0,5 ~ 100 мм
Температура різання замороженого м'яса: -10 ~ 0 °C
Найкраща температура різання замороженого м'яса: -6 ~ -5 °C
Температура середовища відтаювання м'яса: -8 ~ -4 °C
Швидкість різання ножа: 35 ~ 85 раз/хв
Продуктивність: 200 ~ 400 кг/год
Потужність: 4,5 кВт
Напруга: 380 В, 3 фази (або відповідно до вимог замовника)
Частота: 50 Гц
Вага: 560 кг
Система управління: ПЛК, сенсорний екран, перетворювач частоти
Спосіб подачі продукту: безперервна подача продукту
Cпосіб змащування: масляна форсунка
Матеріал: нержавіюча сталь SUS 304
подано: 22.11.2024 номер: 522502 перегляди: 369
Схожі оголошення
Модернізація верстатів із ЧПУ. Капітальний ремонт верстатів. Проектування металорізального обладнання.
Модернізація...
Одеса
45 000
Виливка металу за тех. завданням
Виливка металу за...
Україна, всі міста
Ціна не вказана
Шліфмашина кутова 1200 Вт, 6000-12000 об/хв, діаметр круга 125 мм INTERTOOL DT-0272
Шліфмашина кутова...
Україна, всі міста
1 399
Лінія для очищення парою овочів STvega SteamLine H1000
Лінія для очищення...
Україна, всі міста
157 500
Фасування меду в стіки – зручність та якість!
Фасування меду в...
Дніпро (Дніпропетровськ‎)
1 000