сервіс ручного розміщення оголошеньОГОЛОШЕННЯ на 100 сайтів
Україна, всі міста
на сайте с 22.04.2024

Налаштування контекстної реклами Google Ads

ADS UP - це ваш надійний партнер у світі цифрового маркетингу з більш ніж 10-річним досвідом. Ми сертифіковані спеціалісти, які пропонують широкий асортимент послуг з налаштування та оптимізації контекстної реклами Google Ads та супутніх сервісів, включаючи Google Analytics, Google Merchant Center, Google Tag Manager та Google My Business. Наш підхід заснований на чесності та глибокому зануренні в потреби клієнтів, що дозволяє нам вирішувати будь-які проблеми, що виникають, і досягати максимальних результатів. Розглядайте нас як ваш відділ інтернет-маркетингу на аутсорсі, який готовий збільшити ваш прибуток і довести ваш бізнес до нових висот.

Наші послуги включають:

• Налаштування Google Shopping: Повна підготовка та налаштування всіх необхідних облікових записів, аудит та доналаштування існуючих облікових записів, рекомендації щодо відповідності сайту вимогам рекламної системи, при необхідності налаштування самого сайту.
• Налаштування пошукової реклами: вибір семантичного ядра, складання списку мінус-слів, написання привабливих і продаючих заголовків і текстів оголошень, підготовка об'єктів оголошень, опрацювання ефективної структури рекламного облікового запису та кампаній, налаштування Google Analytics (GA4).
• Налаштування локальних рекламних кампаній: Створення, налаштування та підтвердження облікового запису Google My Business, зв'язування його з обліковим записом Google Ads та налаштування рекламної кампанії.
• Налаштування реклами в КМС (GDN): Повний підготовчий комплекс робіт та налаштування рекламних кампаній у контекстно-медійній мережі Google, допомога у створенні зображень для креативів, налаштування ремаркетингу та його різних сценаріїв, добір націлень.

Вартість кожної з послуг варіюється і залежить від масштабу і комплексу робіт, що проводяться. Якщо вам потрібна додаткова інформація або конкретні деталі кожної послуги, ми готові надати всі необхідні дані.
подано: 24.04.2024 номер: 520356 перегляди: 362
Схожі оголошення
Промиємо радіатор пічки з гарантією результату
Промиємо радіатор...
Київ
Ціна не вказана
Потрібні Продавці...
Харків
1 000
Послуги автоелектрика Київ з виїздом у зручний для вас місце та час
Послуги...
Київ
Ціна не вказана
Інкубатор автоматичний ПТАХА 130-W (220/12В)
Інкубатор...
Україна, всі міста
4 300