сервіс ручного розміщення оголошеньОГОЛОШЕННЯ на 100 сайтів
Україна, всі міста
на сайте с 29.11.2023

Камери зберігання, комірки зберігання, чарункові шафи для магазинів та супермаркетів

Камери зберігання (комірки зберігання) або чарункові шафи для магазинів та супермаркетів — стильні та безпечні підсилють репутацію закладу і забезпечуть комфорт для покупців, використовуються для збереження сумок, рюкзаків, або різноманітних речей відвідувачів у торгових центрах та магазинах, супермаркетах.

Давно доведено дослідженнями, наявність камер зберігання в магазинах сприяє збільшенню часу, проведеного покупцями всередині на 30%, також загально впливає на середній чек. Незалежно від прямого впливу на прибутки, такі системи завжди важливі. Часто покупці, несучи придбані товари в іншому магазині, відчувають велику незручність заходити в супермаркети без камер зберігання, обираючи натомість маленькі магазини, щоб уникнути можливого стресу при перевірці охороною або через відсутність чеків на ці товари.
Наявність автоматичних камер зберігання повністью усуває цю проблему, і забезпечують впевненість покупця, що його речі будуть у безпеці.

Наші інноваційні автоматичні камери для магазинів мають унікальну конструкцію, яка дозволяє їх встановлення у будь-якому місці, навіть у непримітних локаціях, змінюючи їхній вигляд на відміну від звичайних комірок зберігання. Чарункові шафи з ключами, іноді виглядають неакуратно з постійно відкритими дверцятами та розкиданими чеками, створюючи враження хаосу. Натомість, наші автоматичні камери зберігання викликають інтерес та довіру у клієнтів завдяки своїй елегантності та легкості використання. Електронний замок стимулює людей його використовувати, а наявність чека з QR-кодом спонукає викидати його обережно, перетворюючи хаос на порядок і радикально змінюючи зовнішній вигляд місця встановлення камер схову.

Наші автоматичні камери зберігання мають простий примітивний інтерфейс, спеціально адаптований і протестоманий для всіх вікових категоріях. Вони не вимагають стандартних ключів, що часто губляться чи ламаються. Гостю видається чек з одноразовим QR-кодом або встановлюється тимчасовий пін-код для доступу до речей.

Зв'яжіться з нами, і ми проведемо їх демострацію роботи для вас.

Дізнатися більше можна на сайті mvk-mash.com/uk/markets/
подано: 25.01.2024 номер: 515528 перегляди: 517
Схожі оголошення
іграшка вязаная 35см крючком гном смурфік плюшева
іграшка вязаная 35см...
Україна, всі міста
900
Куплю лампи ГИ-19Б
Куплю лампи ГИ-19Б
Суми
Ціна не вказана
Акція! Новий комплект: ліжечко маятник, матрац кокос, постіль 8 ел.
Акція! Новий...
Харків
3 099
Продається двокімнатна квартира 53,6 кв. з окремими кімнатами
Продається...
Одеса
$68 000
Акція! Новий комплект "Ліжко з комодом". В подарунок матрас кокос та постіль 8 елементів
Акція! Новий...
Харків
5 999
Куплю спідометр СП-110
Куплю спідометр СП-110
Суми
Ціна не вказана
Комплект садових меблів з ротанга Мадейра
Комплект садових...
Черкаси
66 299
Куплю автомат тиску АДУ-2С
Куплю автомат тиску...
Суми
Ціна не вказана