сервіс ручного розміщення оголошеньОГОЛОШЕННЯ на 100 сайтів
Київ
на сайте с 20.11.2023

Стійлове обладнання для ферм ВРХ та інших тваринницьких комплексів

Професійне спеціалізоване стійлове обладнання, яке використовується для утримання поголів'я тварин, допомагає досягти необхідного рівня відповідності всім сучасним стандартам і зоотехнічним вимогам. Застосування такого обладнання дозволяє істотно підвищити рівень гігієни в корівнику, що сприяє зниженню ризику виникнення численних захворювань. Конструкція пропонованого нашою компанією обладнання враховує всі фізіологічні потреби худоби, що істотно підвищує рівень комфорту тварин. В результаті подібного утримання, вдається забезпечити благотворний вплив на: здоров'я поголів'я; репродуктивні особливості; продуктивність тварин.
Ефективність продуктивності тварин так само досягається завдяки особливій конструкції стійлового місця, за якої кожна корова забезпечується необхідним простором для повноцінного відпочинку і вільним, не скутим рамками стійла, рухом. Завдяки сучасним технологіям і відповідності європейському стандарту, пропоноване MetallDreamUA стійлове обладнання для корів значно знижує витрати на утримання тварин і істотно полегшує роль людини в їх обслуговуванні. Види стійлового обладнання залежно від способу утримання тварин: утримання на прив'язі:
Подібний тип утримання передбачає створення комфортних індивідуальних умов обслуговування і годування кожної тварини. Оскільки в цьому разі корова здебільшого проводить час безпосередньо в стійлі, вимоги до його облаштування, безумовно, високі. Вода і корм мають подаватися вчасно і в достатній кількості, обов'язково мають бути передбачені кріплення молокопроводу і можливість фіксації корови; безприв'язне утримання: Подібний тип утримання передбачає наявність спільного місця для годівлі, окремих обладнаних боксів для відпочинку і доїльних залів. Вельми важливо правильно і відповідно обладнати місце для годівель і боксів, щоб тварини почувалися комфортно, вільно і спокійно.
Переваги стійлового обладнання від компанії MetallDreamUA
жорстка і стійка конструкція, яка вирізняється високою довгостроковістю і не схильна до агресивних механічних впливів; основа обладнання виконана у вигляді круглих труб, що знижує ризик травматизму поголів'я; наявність антикорозійного покриття, що забезпечує довгостроковість обладнання; наявність роз'ємних монтажних вузлів, які значно полегшують ремонт обладнання. Високоякісне стійлове обладнання, ціна на яке відрізняється своїм мінімальним рівнем і дозволяє купувати професійну висококласну продукцію фермерським господарствам будь-якого масштабу. MetallDreamUA пропонує перевірену часом систему стійлових секцій. Ця технологія підходить як для нових, так і для реконструйованих корівників, що особливо актуально для тваринництва в Україні. Обладнання складається зі спеціально розроблених кріпильних елементів, що дають змогу закріпити без зварювання всі елементи: стійлові секції, огорожі, решітки кормового столу, хвіртки переходів. Усе стійлове обладнання та комплектуючі оброблені методом гарячого оцинкування.
Ми є вітчизняними виробниками, а не перекупниками і вартість нашого обладнання не залежить від зростання Євро. Якість - вища, а вартість дешевша! З Повагою, Володимир
подано: 31.01.2024 номер: 511716 перегляди: 382
Схожі оголошення
Позовна заява про отримання спадщини.
Позовна заява про...
Полтава
Ціна не вказана
Замовити оцінку майна, оцінка майна, оцінка нерухомості
Замовити оцінку...
Полтава
Ціна не вказана
Пультова охорона, охоронна сигналізація у с. Софіївська Борщагівка (ЖК Софія)
Пультова охорона,...
Київська обл.
Ціна не вказана
Надаємо послуги з лиття сталі та чавуну
Надаємо послуги з...
Україна, всі міста
Ціна не вказана
Послуги автоелектрика Київ з виїздом у зручний для вас місце та час
Послуги...
Київ
Ціна не вказана
Мобільний дизельгенератор CUMMINS M 70D (70 КВт) на колісному шасі
Мобільний...
Україна, всі міста
Ціна не вказана