сервіс ручного розміщення оголошеньОГОЛОШЕННЯ на 100 сайтів
Україна, всі міста
на сайте с 16.06.2020

Лоток водовідвідний з решіткою пластиковою

Пластикові лотки (жолоби, канали) виготовляються з морозостійкого поліпропілену високої міцності. Їхня популярність зростає з кожним днем ​​і сьогодні пластикове водовідведення застосовується не тільки в зонах руху пішоходів і легкових автомобілів, а й у місцях з інтенсивною експлуатацією важкого вантажного транспорту. Добре зарекомендували себе пластикові лотки на АЗС, транспортних терміналах, парковках автотранспорту, у промисловому та дорожньому будівництві, будучи вигідною альтернативою водовідвідним лоткам з більш важких матеріалів.

Пластикові лотки дуже зручні та економічно вигідні, вони швидко монтуються, їх можна стикувати відразу в кількох місцях, обрізати під потрібним кутом при складанні складних конфігурацій системи водовідведення.

До пластикових лотків виготовляється ціла низка зливових решіток з різних матеріалів, що мають різні класи навантажень, що важливо при облаштуванні систем водовідведення для різних об'єктів та умов експлуатації. Пластикові лотки можуть комплектуватися спеціальними насадками, які перешкоджають стирання країв каналу і значно подовжують термін служби системи водовідведення.

Крім цього, пластикові лотки стійкі до агресивного середовища, не схильні до корозії від постійного зіткнення з водою і знебарвлення на сонці. Вони мають хороші звукоізолюючі якості, не поглинають вологу і перешкоджають утворенню зледеніння на поверхні, а також стійкі до широкого діапазону температур, довговічні.

подано: 16.05.2024 номер: 511266 перегляди: 585
Схожі оголошення
Н-40,45,47 м, г/п 1500 кг. Подъёмник Грузовой Секционный Строительный.
Н-40,45,47 м, г/п 1500 кг....
Івано-Франківськ
470 000
Продам 3-Х кімнатну на Четвертому Мікрорайоні.
Продам 3-Х кімнатну...
Біла Церква
$39 000
Кімната в капітальному ремонті.Всі меблі і техніка.
Кімната в...
Біла Церква
$10 500
Комплект садових меблів з ротанга Мадейра
Комплект садових...
Черкаси
66 299