сервіс ручного розміщення оголошеньОГОЛОШЕННЯ на 100 сайтів
Україна, всі міста
на сайте с 20.03.2023

Домкрат пневматичний підкатний ДП-2

• мінімальная висота : 135 мм.
• максимальна висота : 320 мм.
• макс. вантажепід’ємність : 2,5 т.
• макс. допустимий тиск : 6 атм.
• власна вага : 17 кг

За допомогою даного пневматичного домкрата можна виводити колеса легкових автомобілів, мікроавтобусів і легких вантажівок без додатку фізичних зусиль. Конструкція дозволяє піднімати автомобілі з відносно невеликим дорожнім просвітом. Висота домкрата дозволяє застосовувати його для підйому практично всіх легкових автомобілів.

Вантажопідйомність домкрата визначається робочим тиском в пневмопроводів і коливається від 1 тонни (при тиску 2 атм.) До 2.5 тонн (при тиску 6 атм.).

Наше підприємство рекомендує комплектувати шиномонтажну ділянку (враховуючи передбачуване завантаження) Пневмодомкрат в співвідношенні один ДП-2 до двох ДП-3.

Підняття авто: помістити ДП-2 в потрібне місце під днищем, під'єднати стиснене повітря і відкрити кран. Піднявши авто на необхідну висоту, перекрийте кран.

Опускання авто: від'єднати стиснене повітря, відкрити кран.

Для запобігання виходу з ладу телескопічного стабілізуючого пристрою, що знаходиться всередині гофрованої камери, навантаження необхідно розташовувати строго по центру домкрата.

Технічне обслуговування виробу.

Для збільшення терміну служби домкрата рекомендується один раз в півроку відкрутити верхню планшайбу і акуратно підняти її, утримуючи на місці гофрокамеру і чистою сухою ганчіркою очистити деталі телескопічного стабілізатора і повторно провести змазку ШРУС4-6. Провести збірку.
подано: 29.01.2024 номер: 494466 перегляди: 1563
Схожі оголошення
Двери передние, задние, Боковая Дверь, Двері передні, задні, Кузов, Криша, Бампер задний, Лонжерон, Бочина Renault Trafic, Opel Vivaro, Nissan Primastar 1.9 DCI, 2.0 DCI, 2.5 DCI, 2001 - 2013р.в
Двери передние,...
Борислав
0
Грузовое такси Полтава `PARK VANTAGIVOK` ,грузоперевозки,грузчики.
Грузовое такси...
Україна, всі міста
180
Компрессор кондиционера Renault Scenic Megane
Компрессор...
Україна, всі міста
8 500
Продається двокімнатна квартира 53,6 кв. з окремими кімнатами
Продається...
Одеса
$68 000
Купити авто причіп від виробника "Дніпро-201"
Купити авто причіп...
Корсунь-Шевченківський
20 700
Турбина для авто
Турбина для авто
Харків
12 000