сервіс ручного розміщення оголошеньОГОЛОШЕННЯ на 100 сайтів
Україна, всі міста
на сайте с 10.09.2019

Кольє чокер намисто рожевий кришталь намистини натуральна перлина камінь гематит

Авторський аксесуар на шию - яскравий, привабливий, легкий, що має не тільки гарний естетичний вигляд, але й надає власнику додаткових позитивних властивостей на енергетичному та фізичному плані. Колір можливий на вибір.

Пропозиція обмежена, запитуйте наявність кольору перед оформленням замовлення., можлива його заміна при виконанні повторної роботи, для уточнення пишіть у чат.

Основа чокера - ювелірний багатожильний тросик стійкий до тертя, з кришталевими (скляним) намистинами світло рожевого кольору з АВ переливами. Застібається виріб на омар (карабін) із ланцюжком-подовжувачем, що дозволить відрегулювати по шиї для комфортного носіння.

Аксесуар доповнено натуральною перлиною приблизно 8 мм, що оточена пласкими намистинами з мінералу гематит.
Річкова перлина має природні виямки, полоски чи цяточки (на відміну від дуже дорогих ідеальних ювелірних представників цього виду). Кожна перлина унікальна і неповторна. Вона гармонійно поєднується у дизайні, стає яскравим акцентом, додає захисту і служить оберегом.

Перли здавна символізували чистоту, гармонію та вірність. Вони дуже прив'язуються до свого господаря, оберігають від лихого ока, зміцнюють в жінці її життєві властивості і силу. Мають дар передбачення.

Довжина чокера 33-38 см.

Потрібна інша довжина чи інший колір основних намистин? Перлина також може бути в іншому кольорі і трішки менша.
Не подобається перлина? Не проблема, її можна замінити на інші вставки - символи з гематиту у вигляді небесних тіл - місяць, метеорит, чи сердечко або на абстрактні фігури (на останніх фото приклади гематитових сердечка та зірки).
Пишіть у приватні повідомлення - рядок "Запитати продавця" дрібним шрифтом біля ціни виробу, або внизу сторінки для мобільного додатку.

Більше чокерів та інших авторських робіт на сторінці мого магазину

Матеріали: ювелірний тросик, металева та стальна фурнітура, натуральна річкова перлина, намистини із кришталю та натурального каменю (гематит).

Оплата на карту, реквізити пишу в приватному чаті, не покидаючи сайт. Відправка НП по тарифам, за доставку сплачуєте окремо при отриманні посилки.
Прикраса надсилається у подарунковій коробці і готова на дарунок.
подано: 19.04.2024 номер: 489906 перегляди: 1670
Схожі оголошення
У продажу повноцінна євродвушка
У продажу...
Одеса
$49 500
Кліпси перламутр натуральний серце фіолетовий бузковий лавандовий на вуха без проколів регулюються
Кліпси перламутр...
Україна, всі міста
180
Метелики чокер намисто кольє підвіски квіти бузковий лавандовий фіолетовий муранське скло гематит шию
Метелики чокер...
Україна, всі міста
350