сервіс ручного розміщення оголошеньОГОЛОШЕННЯ на 100 сайтів
Україна, всі міста
на сайте с 05.03.2020

Торгівля в роздріб електротоварами по франшизі.

Як відомо, франчайзинг вдало поєднує два основні види початку бізнесу: почати власний бізнес з нуля і придбати вже готовий бізнес. Адже за таких договірних відносин (договір франшизи) створюється нова точка продажу, володіє нею сам засновник (франчайзі). При цьому він користується розкрученим брендом (носій бренда називається франчайзер), інколи технології виробництва та устаткування також «приходять» від франчайзера.

Також слід розділити суміжні поняття: «вартість франшизи» і «необхідні капіталовкладення», які часто змішують або сприймають як ідентичні.

«Вартість франшизи — це безповоротний початковий (паушальний) внесок за право працювати під певною торговельною маркою. А капітал, необхідний для запуску бізнесу — це всі засоби, необхідні для оренди (купівлі), ремонту приміщення, закупівлі обладнання, оформлення, закупівлі товарів та іншого, найму персоналу, оплати його роботи деякий час.

У даному випадку сама по собі франшиза безкоштовна але потребує необхідних капіталовкладень для: створення торговоіі точки та закупівлі затребуваних товарів.Рівень капіталовкладень встановлюється самостійно.Основною перевагою визначення прибутку є ціноутворення-одним із важливих параметрів свободи підприємництва є можливість особистого встановлення відпускних цін на товари або послуги.

Наш магазин електрики пропонує найширший асортимент високоякісної електротехнічної продукції, до якої відносять:

• кабелі та дроти електричні;
• аксесуари для прокладки кабелів;
• світлодіодні лампи та стрічки;
• блоки живлення;
• автоматику;
• світильники;
• розетки та вимикачі.

також у нас можна купити RGB контролер, який допоможе створити всередині приміщення оригінальне освітлення. Такий прилад служить для створення статичних і динамічних світлових ефектів в будь підсвічуванні, де використовуються світлодіоди. Вони необхідні там, де в якості додаткового і декоративного джерела світла використовується LED стрічка Світлодіодна, так як блок живлення має виключно два дроти «-» і«+», А від стрічки відходять чотири таких дроти: три «мінуса» і один «плюс». Для підключення світлодіодних приладів підійде блок живлення 12В, при виборі якого слід знати тип і характеристики світлодіодної стрічки. Перш за все, враховується її потужність і довжина.

на сайті магазину електрики продаються світлодіодні модулі, призначені для декоративного підсвічування різних переметів меблів і ділянок в приміщенні. Для цих же цілей підходить світлодіодний профіль, який може похвалитися тривалим експлуатаційним терміном придатності (працюють до 35 тисяч годин), стійкістю до підвищеної вологості і широким спектром застосування. LED-модулі та профілі допомагають раціонально використовувати простір і розділяти його на окремі ділянки. Вони служать для створення приглушеного і декоративного світла.

такий освітлювальний прилад дозволяє:

• підсвічувати фасад меблів;
• розділяти кімнату на функціональні зони;
• підсвічувати різні предмети інтер'єру: ступні, стелі та інше.

у сучасних інтер'єрах поряд з модулями для освітлення приміщень використовується світлодіодна стрічка в силіконі, яка надійно захищена від вологи і механічних пошкоджень. Популярність LED-джерел світла пов'язана з тим, що вони споживають мало електроенергії, створюють необхідний рівень освітлення і відрізняються довговічністю. Наприклад, світлодіодні лампи можуть прослужити терміном до п'яти років. Вони розраховані на 40 і більше тисяч годин роботи. Плюс до всього, світлодіодні лампи і діодна стрічка використовуються в рекламній продукції. Такими приладами підсвічують лайт-бокси, банери і вивіски магазинів.

переваги співпраці з нашим магазином електрики: Наш інтернет-магазин надає всім партнерам оптову ціну, відповідно Ваш прибуток це різниця між ціною яку ви вказали продажною і нашої оптовою. Ви можете використовувати роздрібну ціну з нашого сайту або робити свою націнку збільшуючи прибуток.

Франчайзингова співпраця з нами: Пакет франшизи — весь комплекс послуг та умов >
подано: 31.01.2023 номер: 435372 перегляди: 2769
Схожі оголошення
Автоматичний біокамін DALEX 1000-с2-250 Gloss Fire
Автоматичний...
Україна, всі міста
81 900
Автоматичний біокамін Dalex 1200 Gloss Fire
Автоматичний...
Харків
86 160
Автоматичний біокамін Dalex 1300 Gloss Fire
Автоматичний...
Харків
91 790
Мережевий фільтр Maxxter 4.5 м, 3 розетки, Сірий
Мережевий фільтр...
Україна, всі міста
118
Холодильна закрита шафа IGLOO KING 1,6 м
Холодильна закрита...
Україна, всі міста
41 830