Машина для нарізки сирого охолодженого м'яса STvega Meat Slicer H500
- Категорія: Обладнання / Промислове обладнання
- Сайт: https://stvega.net
- Фізична адреса: м. Київ, проспект Степана Бандери, 21
- Теги: нарезка мяса полосками, нарезка мяса слайсами, , слайсер для субпродуктов, машина для нарезки мяса, слайсер для мяса, нарезка сырого мяса слайсами, нарізка субпродуктів
Машина STvega Meat Slicer H500 призначена для нарізки сирого охолодженного м'яса на слайси або стріпси (смужки) розміром від 2 до 30 мм. Під час використання обладнання можна використовувати одночасно як два блоки ножів, так і тільки верхній або нижній, змінюючи таким чином форму нарізки.
Принцип роботи:
Продукт подається оператором через завантажувальний порт і надходить у ріжучий вузол. Вузол різання складається з двох перпендикулярно встановлених один під одним блоків дискових обертових ножів. Слайси або смужки нарізаються в міру того, як продукт проходить через кожен блок ножів, плавним і безперервним чином. Розмір нарізки залежить від розміру відстані між ножами в кожному блоці. Нарізаний продукт виходить через порт вивантаження в тару для готової продукції або на наступний етап технологічного процесу.
Переваги обладнання:
• Повне прорізання продукту завдяки використанню дискових ножів.
• Ідеально підходить для нарізання складних продуктів (субпродукти, сире м'ясо з жилами і шкірою).
• Захисна кришка запобігає потраплянню сторонніх предметів на ножі.
• Блоки ножів легко демонтуються, обслуговуються і чистяться.
• За кожну групу ножів відповідає окремий двигун.
• Високоякісний дизайн корпусу з нержавіючої сталі, висока міцність, стійкість до забруднення, машину виготовлено відповідно до стандартів безпеки харчових продуктів.
Характеристики:
Продуктивність: 500 кг/год
Розміри: 430*533*860 мм
Розміри упаковки: 515*604*980 мм
Розміри входу: 18*11 мм
Висота виходу: 240 мм
Товщина зрізу: 2 – 30 мм
Напруга: 220/380 В
Потужність: 0,75 кВт
Вага нетто: 70 кг
Вага брутто: 85 кг
Матеріал: нержавіюча сталь SUS 304
Переходьте на наші канали для перегляду цікавих відео оглядів по роботі обладнання:
https://stvega.net - сайт
https://t.me/vega_st_ua - телеграм
https://www.youtube.com/@ST_v ega - ютуб
https://www.instagram.com/st_ vega_ - інстаграм
https://www.tiktok.com/@stveg a - тік ток
https://www.facebook.com/stve ga1 - фейсбук
Принцип роботи:
Продукт подається оператором через завантажувальний порт і надходить у ріжучий вузол. Вузол різання складається з двох перпендикулярно встановлених один під одним блоків дискових обертових ножів. Слайси або смужки нарізаються в міру того, як продукт проходить через кожен блок ножів, плавним і безперервним чином. Розмір нарізки залежить від розміру відстані між ножами в кожному блоці. Нарізаний продукт виходить через порт вивантаження в тару для готової продукції або на наступний етап технологічного процесу.
Переваги обладнання:
• Повне прорізання продукту завдяки використанню дискових ножів.
• Ідеально підходить для нарізання складних продуктів (субпродукти, сире м'ясо з жилами і шкірою).
• Захисна кришка запобігає потраплянню сторонніх предметів на ножі.
• Блоки ножів легко демонтуються, обслуговуються і чистяться.
• За кожну групу ножів відповідає окремий двигун.
• Високоякісний дизайн корпусу з нержавіючої сталі, висока міцність, стійкість до забруднення, машину виготовлено відповідно до стандартів безпеки харчових продуктів.
Характеристики:
Продуктивність: 500 кг/год
Розміри: 430*533*860 мм
Розміри упаковки: 515*604*980 мм
Розміри входу: 18*11 мм
Висота виходу: 240 мм
Товщина зрізу: 2 – 30 мм
Напруга: 220/380 В
Потужність: 0,75 кВт
Вага нетто: 70 кг
Вага брутто: 85 кг
Матеріал: нержавіюча сталь SUS 304
Переходьте на наші канали для перегляду цікавих відео оглядів по роботі обладнання:
https://stvega.net - сайт
https://t.me/vega_st_ua - телеграм
https://www.youtube.com/@ST_v ega - ютуб
https://www.instagram.com/st_ vega_ - інстаграм
https://www.tiktok.com/@stveg a - тік ток
https://www.facebook.com/stve ga1 - фейсбук
подано: 23.04.2025
номер: 527928 перегляди: 539
Відео
Відео в новому вікні
Схожі оголошення