Котел вакуумний варильний STvega Vaccum VK H300
- Категорія: Обладнання / Промислове обладнання
- Сайт: https://stvega.net
- Фізична адреса: м. Київ, проспект Степана Бандери, 21
- Теги: котел для варіння супів, котел для варіння гарнірів, харчовий варильний котел, котел вакуумний варильний, котел для варіння соусів, котел для варіння джемів, котел для варіння паштетів
Котел вакуумний варильний STvega Vaccum VK H300 використовують для гідролізу, нейтралізації, кристалізації, випаровування та інших процесів, призначений для приготування різних продуктів: пюре, супи, гарніри, м'ясні страви, паштети, соуси, джеми тощо. За тиску, нижчого за звичний, вода та інші рідини закипають за температури, нижчої за звичайну, що дає змогу зберегти більше корисних речовин в інгредієнтах і сприятливо впливає на смак та аромат.
Котел має широкий модельний ряд від 30 до 5000 л.
Принцип роботи:
Спочатку в котел завантажуються необхідні інгредієнти. Потім весь об'єм нагрівається до необхідної температури, при цьому відбувається безперервне перемішування за допомогою скребкового змішувача рамного типу. Швидкість змішування можна регулювати. За допомогою насоса створюється вакуум, який дає змогу видалити повітря і вологу. Після досягнення потрібної консистенції продукт охолоджується і переміщується на наступний етап виробництва.
Переваги обладнання:
• Процес приготування з використанням вакууму відбувається за меншої температури, що сприяє більшому збереженню корисних властивостей і смакових якостей продуктів.
• Процес приготування відбувається швидше у вакуумних варильних котлах порівняно зі звичайними варильними котлами.
• Нагрівання відбувається рівномірно по всьому периметру котла.
• Захист від опіків завдяки ізоляційному шару із сольової бавовни.
• Подвійний контроль температури в реальному часі за допомогою встановленої термопари, вставленої в проміжний шар і шар матеріалу внизу, та підключеної до контролера температури для вимірювання та контролю температури матеріалу в реальному часі.
• Система змішування з регулюванням швидкості.
• Розвантажувальний отвір оснащений дросельною заслінкою.
• Зручність переміщення завдяки колісній базі (два колеса з гальмами і два фіксованих колеса) і ручки на корпусі котла.
Характеристики:
Розміри: 1000*1000*1750 мм
Розміри верхньої кришки: 300*350 мм
Товщина внутрішнього міжстінного шару: 50 мм
Товщина наповнювача зовнішнього шару: 70 мм
Товщина пластини бака: внутрішня/середня/зовнішня: 5/5/3 мм
Висота вивантаження: 450 мм
Діаметр коліс: 127 мм
Діаметр ніжок: 89 мм
Швидкість змішування: 0-62 об/хв (регулюється)
Робочий тиск вакууму: -0,09-0,02 МПа
Міжшаровий робочий тиск: ≤0,1 МПа
Опір тиску: 0,3 МПа
Потужність електричного нагрівача рубашки: 27 кВт
Потужність двигуна системи змішування: 2,2 кВт
Потужність водокільцевого вакуумного насоса: 2,35 кВт
Корпус резервуара: тришаровий
Контроль тиску: чотирьохточковий вакуумний манометр
Контроль вакууму: автоматичний
Вид нагрівання внутрішнього міжстінного шару: електричний
Середовище у внутрішньому міжстінному шарі: вода
Наповнення зовнішнього міжстінного шару: ізоляція із сольової бавовни
Система контролю температури: термопара PT100
Напруга: 380 В
Частота: 50 Гц
Матеріал скребка: ПТФЕ
Матеріал (внутрішній шар): нержавіюча сталь 316L
Матеріал (середній і зовнішній шар): нержавіюча сталь 304
Матеріал ніжок: нержавіюча сталь 304
Вага: 330 кг
Переходьте на наші канали для перегляду цікавих відео оглядів по роботі обладнання:
https://t.me/vega_st_ua - телеграм
https://www.youtube.com/@ST_v ega - ютуб
https://www.instagram.com/st_ vega_ - інстаграм
https://www.tiktok.com/@stveg a - тік ток
https://www.facebook.com/stve ga1 - фейсбук
Котел має широкий модельний ряд від 30 до 5000 л.
Принцип роботи:
Спочатку в котел завантажуються необхідні інгредієнти. Потім весь об'єм нагрівається до необхідної температури, при цьому відбувається безперервне перемішування за допомогою скребкового змішувача рамного типу. Швидкість змішування можна регулювати. За допомогою насоса створюється вакуум, який дає змогу видалити повітря і вологу. Після досягнення потрібної консистенції продукт охолоджується і переміщується на наступний етап виробництва.
Переваги обладнання:
• Процес приготування з використанням вакууму відбувається за меншої температури, що сприяє більшому збереженню корисних властивостей і смакових якостей продуктів.
• Процес приготування відбувається швидше у вакуумних варильних котлах порівняно зі звичайними варильними котлами.
• Нагрівання відбувається рівномірно по всьому периметру котла.
• Захист від опіків завдяки ізоляційному шару із сольової бавовни.
• Подвійний контроль температури в реальному часі за допомогою встановленої термопари, вставленої в проміжний шар і шар матеріалу внизу, та підключеної до контролера температури для вимірювання та контролю температури матеріалу в реальному часі.
• Система змішування з регулюванням швидкості.
• Розвантажувальний отвір оснащений дросельною заслінкою.
• Зручність переміщення завдяки колісній базі (два колеса з гальмами і два фіксованих колеса) і ручки на корпусі котла.
Характеристики:
Розміри: 1000*1000*1750 мм
Розміри верхньої кришки: 300*350 мм
Товщина внутрішнього міжстінного шару: 50 мм
Товщина наповнювача зовнішнього шару: 70 мм
Товщина пластини бака: внутрішня/середня/зовнішня: 5/5/3 мм
Висота вивантаження: 450 мм
Діаметр коліс: 127 мм
Діаметр ніжок: 89 мм
Швидкість змішування: 0-62 об/хв (регулюється)
Робочий тиск вакууму: -0,09-0,02 МПа
Міжшаровий робочий тиск: ≤0,1 МПа
Опір тиску: 0,3 МПа
Потужність електричного нагрівача рубашки: 27 кВт
Потужність двигуна системи змішування: 2,2 кВт
Потужність водокільцевого вакуумного насоса: 2,35 кВт
Корпус резервуара: тришаровий
Контроль тиску: чотирьохточковий вакуумний манометр
Контроль вакууму: автоматичний
Вид нагрівання внутрішнього міжстінного шару: електричний
Середовище у внутрішньому міжстінному шарі: вода
Наповнення зовнішнього міжстінного шару: ізоляція із сольової бавовни
Система контролю температури: термопара PT100
Напруга: 380 В
Частота: 50 Гц
Матеріал скребка: ПТФЕ
Матеріал (внутрішній шар): нержавіюча сталь 316L
Матеріал (середній і зовнішній шар): нержавіюча сталь 304
Матеріал ніжок: нержавіюча сталь 304
Вага: 330 кг
Переходьте на наші канали для перегляду цікавих відео оглядів по роботі обладнання:
https://t.me/vega_st_ua - телеграм
https://www.youtube.com/@ST_v ega - ютуб
https://www.instagram.com/st_ vega_ - інстаграм
https://www.tiktok.com/@stveg a - тік ток
https://www.facebook.com/stve ga1 - фейсбук
подано: 03.12.2024
номер: 527861 перегляди: 150
Відео
Відео в новому вікні
Схожі оголошення