Машина для перетирання овочів і фруктів STvega JMIX H2500
- Категорія: Обладнання / Промислове обладнання
- Сайт: https://stvega.net
- Фізична адреса: Пр-т Степана Бендери 21
Машина STvega JMIX H2500 призначена для перетирання овочів і фруктів, таких як помідори, ківі, полуниця, яблука, апельсини, фініки. Це ідеальна машина для приготування джему, фруктового та овочевого соку.
Ця машина може використовуватися як окреме обладнання, так і в складі виробничої лінії з переробки овочів і фруктів фермерськими господарствами та підприємствами харчової промисловості.
Принцип роботи:
Сировина для переробки подається оператором у завантажувальний бункер, після чого потрапляє у верхню камеру, де відбувається первинне перетирання продукту через перфорований екран та відокремлення кісточок і шкірки, які відразу виводяться в ємність для відходів. Далі отримана м'якоть потрапляє в другу камеру, де перетирається через перфорований екран з отворами меншого діаметру, таким чином вичавлюється з м'якоті сік. Віджата м'якоть виводиться в тару для відходів, а сік стікає по жолобу в тару для готової продукції.
Переваги обладнання:
- Високий відсоток виходу соку від 80 до 95% (в залежності від продукту).
- Всі рухомі елементи машини закриті захисними кришками для безпеки оператора.
- Усі частини машини, що безпосередньо контактують із продуктом, виготовлені з харчової нержавіючої сталі SUS 304, обладнання відповідає стандартам харчової безпеки.
- Машина вирізняється безперервним режимом роботи для безперебійного виробництва і високою продуктивністю – до 2500 кг/год (в залежності від продукту).
Характеристики:
Розміри: 1650*1200*1600 мм
Апертура першого екрана: 1 (на вибір клієнта) мм
Апертура другого екрана: 0,8 (на вибір клієнта) мм
Висота робочої платформи: 800 мм
Номінальна швидкість: 1450 – 1470 об/хв
Вихід соку: 80 – 95 (залежить від продукту) %
Продуктивність: до 2500 (залежить від продукту) кг/год
Потужність: 5,5*2 кВт
Напруга: 380 В
Марка підшипника: Японія NSK
Матеріал: нержавіюча сталь SUS 304
Ця машина може використовуватися як окреме обладнання, так і в складі виробничої лінії з переробки овочів і фруктів фермерськими господарствами та підприємствами харчової промисловості.
Принцип роботи:
Сировина для переробки подається оператором у завантажувальний бункер, після чого потрапляє у верхню камеру, де відбувається первинне перетирання продукту через перфорований екран та відокремлення кісточок і шкірки, які відразу виводяться в ємність для відходів. Далі отримана м'якоть потрапляє в другу камеру, де перетирається через перфорований екран з отворами меншого діаметру, таким чином вичавлюється з м'якоті сік. Віджата м'якоть виводиться в тару для відходів, а сік стікає по жолобу в тару для готової продукції.
Переваги обладнання:
- Високий відсоток виходу соку від 80 до 95% (в залежності від продукту).
- Всі рухомі елементи машини закриті захисними кришками для безпеки оператора.
- Усі частини машини, що безпосередньо контактують із продуктом, виготовлені з харчової нержавіючої сталі SUS 304, обладнання відповідає стандартам харчової безпеки.
- Машина вирізняється безперервним режимом роботи для безперебійного виробництва і високою продуктивністю – до 2500 кг/год (в залежності від продукту).
Характеристики:
Розміри: 1650*1200*1600 мм
Апертура першого екрана: 1 (на вибір клієнта) мм
Апертура другого екрана: 0,8 (на вибір клієнта) мм
Висота робочої платформи: 800 мм
Номінальна швидкість: 1450 – 1470 об/хв
Вихід соку: 80 – 95 (залежить від продукту) %
Продуктивність: до 2500 (залежить від продукту) кг/год
Потужність: 5,5*2 кВт
Напруга: 380 В
Марка підшипника: Японія NSK
Матеріал: нержавіюча сталь SUS 304
подано: 24.06.2024
номер: 522701 перегляди: 50
Відео
Відео в новому вікні
Схожі оголошення