Вакуумний масажер для м'яса на 1000 л STvega Vacuum Tumblers L1000
- Категорія: Обладнання / Промислове обладнання
- Сайт: stvegaua@gmail.com
- Фізична адреса: м. Київ, проспект Степана Бандери, 21
- Теги: массажер для мяса, вакуумный маринатор для мяса, массажер мяса, вакуумный маринатор мяса, вакуумный массажер для мяса
Вакуумний масажер STvega Vacuum Tumblers L1000 призначений для обробки таких продуктів як м'ясо птиці, свинини, яловичини. Його основною функцією є швидке і якісне масажування, змішування та засолювання сировини, обробленої у вакуумі.
Обробка м'ясної сировини у вакуумі зберігає якість і свіжість продуктів завдяки вилученню кисню і знищенню мікроорганізмів, що також значно подовжує термін його зберігання. Ця технологія дає змогу розм'якшити м'ясні волокна, не руйнуючи їх, що зрештою дає змогу проводити якісне і швидке маринування або засолювання м'ясної сировини. Вироби після такої обробки набувають соковитості та виняткового смаку, що робить продукт більш привабливим для споживача.
Принцип роботи:
Вакуумний масажер для м'яса працює дуже просто: за допомогою перекидача продукт завантажується в барабан, герметична кришка закривається, всередині барабана створюється вакуум, під впливом якого розкриваються пори і волокна продуктів, тому маринад проникає максимально глибоко. При цьому відбувається обертання барабана: вміст перемішується, завдяки чому маринад рівномірно розподіляється по всій структурі м'яса. За допомогою цього процесу вакуумний масажер замаринує м'ясо птиці, свинини або яловичини за мінімальну кількість циклів.
Оператор може налаштовувати параметри роботи обладнання, а також керувати автоматичним завантаженням/вивантаженням продукту за допомогою панелі управління з сенсорним екраном.
Переваги обладнання:
• Електрична частина ізольована у водонепроникному виносному блоку управління.
• Швидкість обертання барабана можна регулювати за допомогою частотного перетворювача, тим самим підбираючи оптимальний режим обробки продукту.
• Автоматичне вивантаження продукту, зниження трудомісткості та підвищення продуктивності.
• Герметична кришка барабана дає змогу підтримувати високий рівень вакууму і запобігає витоку повітря.
• Високоякісний дизайн корпусу з нержавіючої сталі, піскоструминне оброблення поверхні, машина виготовлена відповідно до стандартів безпечності харчових продуктів.
Характеристики масажера:
Продуктивність: 600 кг/раз
Об'єм: 1000 л
Розміри: 2300*1250*1950 мм
Розміри рами: 50*100*3 мм
Потужність двигуна: 1,5 кВт
Потужність гідравлічного підйомника: 1,5 кВт
Потужність вакуумного насоса: 1,5 кВт
Ступінь вакууму: -0,06 ~ -0,08 МПа
Напруга: 380 В
Частота: 50 Гц
Оброблення поверхні: піскоструминне
Матеріал корпусу: нержавіюча сталь SUS 304
Додаткова функція: автоматичне відкриття кришки
Вага: 750 кг
Характеристики перекидача:
Розміри: 1500*1150*1750 мм
Підйомна вага: 1000 кг
Вага: 180 кг
Характеристики тари:
Об'єм: 200 л
Розміри: 650*650*680 мм
Товщина стінок: 2 мм
Оброблення поверхні: піскоструминне
Матеріал: нержавіюча сталь SUS 304
Вага: 30 кг
Примітка: Перекидач і тара не входять в комплект обладнання, а докупляються окремо.
Обробка м'ясної сировини у вакуумі зберігає якість і свіжість продуктів завдяки вилученню кисню і знищенню мікроорганізмів, що також значно подовжує термін його зберігання. Ця технологія дає змогу розм'якшити м'ясні волокна, не руйнуючи їх, що зрештою дає змогу проводити якісне і швидке маринування або засолювання м'ясної сировини. Вироби після такої обробки набувають соковитості та виняткового смаку, що робить продукт більш привабливим для споживача.
Принцип роботи:
Вакуумний масажер для м'яса працює дуже просто: за допомогою перекидача продукт завантажується в барабан, герметична кришка закривається, всередині барабана створюється вакуум, під впливом якого розкриваються пори і волокна продуктів, тому маринад проникає максимально глибоко. При цьому відбувається обертання барабана: вміст перемішується, завдяки чому маринад рівномірно розподіляється по всій структурі м'яса. За допомогою цього процесу вакуумний масажер замаринує м'ясо птиці, свинини або яловичини за мінімальну кількість циклів.
Оператор може налаштовувати параметри роботи обладнання, а також керувати автоматичним завантаженням/вивантаженням продукту за допомогою панелі управління з сенсорним екраном.
Переваги обладнання:
• Електрична частина ізольована у водонепроникному виносному блоку управління.
• Швидкість обертання барабана можна регулювати за допомогою частотного перетворювача, тим самим підбираючи оптимальний режим обробки продукту.
• Автоматичне вивантаження продукту, зниження трудомісткості та підвищення продуктивності.
• Герметична кришка барабана дає змогу підтримувати високий рівень вакууму і запобігає витоку повітря.
• Високоякісний дизайн корпусу з нержавіючої сталі, піскоструминне оброблення поверхні, машина виготовлена відповідно до стандартів безпечності харчових продуктів.
Характеристики масажера:
Продуктивність: 600 кг/раз
Об'єм: 1000 л
Розміри: 2300*1250*1950 мм
Розміри рами: 50*100*3 мм
Потужність двигуна: 1,5 кВт
Потужність гідравлічного підйомника: 1,5 кВт
Потужність вакуумного насоса: 1,5 кВт
Ступінь вакууму: -0,06 ~ -0,08 МПа
Напруга: 380 В
Частота: 50 Гц
Оброблення поверхні: піскоструминне
Матеріал корпусу: нержавіюча сталь SUS 304
Додаткова функція: автоматичне відкриття кришки
Вага: 750 кг
Характеристики перекидача:
Розміри: 1500*1150*1750 мм
Підйомна вага: 1000 кг
Вага: 180 кг
Характеристики тари:
Об'єм: 200 л
Розміри: 650*650*680 мм
Товщина стінок: 2 мм
Оброблення поверхні: піскоструминне
Матеріал: нержавіюча сталь SUS 304
Вага: 30 кг
Примітка: Перекидач і тара не входять в комплект обладнання, а докупляються окремо.
подано: 03.04.2025
номер: 534155 перегляди: 147
Відео
Відео в новому вікні
Схожі оголошення