Нарізка м'яса з кісткою і свинячих туш STvega Slicer Pork Carcasses H130
- Категорія: Обладнання / Промислове обладнання
- Сайт: https://stvega.net
- Фізична адреса: м. Київ, проспект Степана Бандери, 21
- Теги: нарізка свиних копит, нарізка свинячих ніг, нарізка свиних ніг, нарізка ребер з кістками, розбірка свинячих туш, розбірка свиних туш, машина для розбірки туш, обробка свиних туш
Машина STvega Slicer Pork Carcasses H130 завдяки унікальній формі ріжучих лез та конструкції різального вузла може використовуватися для нарізки свіжого охолодженого м'яса різної щільності, м'яса з кісткою, а також різних частин свинячої туші.
Принцип роботи:
Сировина, призначена для нарізки, завантажується оператором в отвір подачі. Далі продукт під дією сили тяжіння опускається вниз у зону нарізки, де потрапляє на дископодібні обертові ножі, які нарізають його на шматки заданого розміру. Розмір нарізки залежить від відстані між ріжучими лезами та регулюється заміною ножового блоку. Нарізаний продукт через відсік виходу потрапляє в тару для готової продукції або на подальший етап переробки. Рекомендована температура продукту під час нарізання 0 ⁰С.
Переваги обладнання:
• Гострі ріжучі леза вертикальних ножів з високоякісної нержавіючої сталі 440С завдяки своїй унікальній конструкції дають змогу нарізати продукт будь-якої складності.
• Наявність окремого, регульованого за шириною отвора для нарізання окремих частин туші.
• Машина має міцну основу, регульовані по висоті ніжки і колісну базу для легкого переміщення.
• Обладнання виготовлене з якісної нержавіючої сталі, надійне і довговічне у використанні, машина відповідає міжнародним стандартам безпечності харчових продуктів.
Характеристики:
Продуктивність: 800-1000 кг/год
Розмір: 995*845*890 мм
Розмір отвору подачі продукту: 500*130 мм
Ширина нарізки: 30 мм
Потужність: 4 кВт
Напруга: 380 В
Матеріал леза: нержавіюча сталь 440С
Матеріал: нержавіюча сталь SUS 304
Вага: 100 кг
Переходьте на наші канали для перегляду цікавих відео оглядів по роботі обладнання:
https://t.me/vega_st_ua - телеграм
https://www.youtube.com/@ST_v ega - ютуб
https://www.instagram.com/st_ vega_ - інстаграм
https://www.tiktok.com/@stveg a - тік ток
https://www.facebook.com/stve ga1 - фейсбук
Принцип роботи:
Сировина, призначена для нарізки, завантажується оператором в отвір подачі. Далі продукт під дією сили тяжіння опускається вниз у зону нарізки, де потрапляє на дископодібні обертові ножі, які нарізають його на шматки заданого розміру. Розмір нарізки залежить від відстані між ріжучими лезами та регулюється заміною ножового блоку. Нарізаний продукт через відсік виходу потрапляє в тару для готової продукції або на подальший етап переробки. Рекомендована температура продукту під час нарізання 0 ⁰С.
Переваги обладнання:
• Гострі ріжучі леза вертикальних ножів з високоякісної нержавіючої сталі 440С завдяки своїй унікальній конструкції дають змогу нарізати продукт будь-якої складності.
• Наявність окремого, регульованого за шириною отвора для нарізання окремих частин туші.
• Машина має міцну основу, регульовані по висоті ніжки і колісну базу для легкого переміщення.
• Обладнання виготовлене з якісної нержавіючої сталі, надійне і довговічне у використанні, машина відповідає міжнародним стандартам безпечності харчових продуктів.
Характеристики:
Продуктивність: 800-1000 кг/год
Розмір: 995*845*890 мм
Розмір отвору подачі продукту: 500*130 мм
Ширина нарізки: 30 мм
Потужність: 4 кВт
Напруга: 380 В
Матеріал леза: нержавіюча сталь 440С
Матеріал: нержавіюча сталь SUS 304
Вага: 100 кг
Переходьте на наші канали для перегляду цікавих відео оглядів по роботі обладнання:
https://t.me/vega_st_ua - телеграм
https://www.youtube.com/@ST_v ega - ютуб
https://www.instagram.com/st_ vega_ - інстаграм
https://www.tiktok.com/@stveg a - тік ток
https://www.facebook.com/stve ga1 - фейсбук
подано: 03.04.2025
номер: 533580 перегляди: 192
Відео
Відео в новому вікні
Схожі оголошення