Промислова коптильня гарячого/холодного копчення STvega Smoke House H30
- Категорія: Обладнання / Промислове обладнання
- Сайт: https://stvega.net
- Фізична адреса: м. Київ, проспект Степана Бандери, 21
- Теги: коптильня холодного копчення, Коптильня, коптильня промислова, коптильня електрична, коптильня гарячого копчення
Промислова електрична коптильня STvega Smoke House H30 призначена для гарячого і холодного копчення різних видів м’яса і м’ясних продуктів, таких як: свинина, баранина, яловичина, м’ясо риби і птиці, різні види ковбас, шинка та інші. Ця екологічно чиста машина замінює традиційний метод копчення.
Примітка: є дві моделі цього обладнання - базова модель (тільки для холодного копчення) і модель для гарячого копчення, для якої потрібен парогенератор.
Принцип роботи:
Обробка продуктів здійснюється за допомогою регульованого температурного режиму та диму без вогню. Зовнішня піч для димоутворення має прозоре вікно, а також оснащена фільтрами, які полегшують очищення та фільтрацію сажі, та запобігають впливу забруднень на смак і зовнішній вигляд продуктів. Потужний конвекційний вентилятор забезпечує рівномірний розподіл температури і повітряно-димової суміші по всьому об'єму камери. Керування машиною здійснюється за допомогою пульта управління з дисплеєм.
Переваги обладнання:
• Великі габарити внутрішньої камери для створення кількох партій за один цикл копчення.
• Максимальна автоматизація процесу копчення - спеціальні системи контролю температури, вологості та часу приготування.
• Рівномірна обробка продукту зі всіх боків завдяки циркуляції повітряно-димової суміші.
• Внутрішня обшивка з нержавіючої сталі SUS 304 спрощує догляд за обладнанням.
Характеристики:
Продуктивність: 30 кг/год
Розміри машини: 1300*1100*1850 мм
Розміри рами: 870*790*890 мм
Кількість сіток: 3 шт
Кількість стійок: 1 шт
Потужність: 14,5 кВт
Напруга: 220/380 В
Тип нагріву: електричний
Матеріал: нержавіюча сталь SUS 304
Вага: 330 кг
Є декілька модифікацій машини за продуктивністю та розмірами.
Переходьте на наші канали для перегляду цікавих відео оглядів по роботі обладнання:
https://t.me/vega_st_ua - телеграм
https://www.youtube.com/@ST_v ega - ютуб
https://www.instagram.com/st_ vega_ - інстаграм
https://www.tiktok.com/@stveg a - тік ток
https://www.facebook.com/stve ga1 - фейсбук
Примітка: є дві моделі цього обладнання - базова модель (тільки для холодного копчення) і модель для гарячого копчення, для якої потрібен парогенератор.
Принцип роботи:
Обробка продуктів здійснюється за допомогою регульованого температурного режиму та диму без вогню. Зовнішня піч для димоутворення має прозоре вікно, а також оснащена фільтрами, які полегшують очищення та фільтрацію сажі, та запобігають впливу забруднень на смак і зовнішній вигляд продуктів. Потужний конвекційний вентилятор забезпечує рівномірний розподіл температури і повітряно-димової суміші по всьому об'єму камери. Керування машиною здійснюється за допомогою пульта управління з дисплеєм.
Переваги обладнання:
• Великі габарити внутрішньої камери для створення кількох партій за один цикл копчення.
• Максимальна автоматизація процесу копчення - спеціальні системи контролю температури, вологості та часу приготування.
• Рівномірна обробка продукту зі всіх боків завдяки циркуляції повітряно-димової суміші.
• Внутрішня обшивка з нержавіючої сталі SUS 304 спрощує догляд за обладнанням.
Характеристики:
Продуктивність: 30 кг/год
Розміри машини: 1300*1100*1850 мм
Розміри рами: 870*790*890 мм
Кількість сіток: 3 шт
Кількість стійок: 1 шт
Потужність: 14,5 кВт
Напруга: 220/380 В
Тип нагріву: електричний
Матеріал: нержавіюча сталь SUS 304
Вага: 330 кг
Є декілька модифікацій машини за продуктивністю та розмірами.
Переходьте на наші канали для перегляду цікавих відео оглядів по роботі обладнання:
https://t.me/vega_st_ua - телеграм
https://www.youtube.com/@ST_v ega - ютуб
https://www.instagram.com/st_ vega_ - інстаграм
https://www.tiktok.com/@stveg a - тік ток
https://www.facebook.com/stve ga1 - фейсбук
подано: 23.04.2025
номер: 528997 перегляди: 468
Відео
Відео в новому вікні
Схожі оголошення