Машина для нарізки м'яса кубиками, риби STvega Meat Dicer H500
- Категорія: Обладнання / Промислове обладнання
- Сайт: https://stvega.net
- Фізична адреса: м. Київ, проспект Степана Бандери, 21
- Теги: нарізка замороженої птиці, нарізка м\'яса кубиками, нарізка риби кубиками
Машина для нарізки м'яса кубиками STvega Meat Dicer Н500 призначена для нарізання птиці (курка, качка), кролика, свинини, яловичини, замороженого або вареного м'яса, замороженої риби, може різати курячі стегенця і невеликі кістки. Рекомендована температура для нарізання продукту до -12 °С.
Принцип роботи:
Продукт, призначений для нарізки, укладається на транспортерну стрічку, по якій подається в зону нарізки. Продукт рухається транспортерною стрічкою до різального ножа, перед ножем захоплюється ланцюговим механізмом подачі і нарізається відповідно до обраних параметрів: розмір ножа і швидкість руху транспортерної стрічки. Ніж працює за принципом гільйотини, а також має форму літер «ГГГГГГГ», що дає змогу нарізати м'ясо кубиками. Розміри нарізки варіюються від 1 до 5 см. Далі нарізаний продукт потрапляє в тару для готової продукції або на наступний етап переробки.
Переваги обладнання:
• Ріжучі леза з міцної сталі відрізняються гостротою, довговічністю та гарною якістю різу.
• Ізольований блок управління з механічними кнопками, встановлений на виносній трубі.
• Захисна кришка надає високий рівень безпеки під час експлуатації обладнання.
• Усі деталі, які контактують з продуктом, виготовлені з нержавіючої сталі SUS 304 та інших матеріалів, які відповідають стандартам безпеки харчових продуктів.
Примітка: машина укомплектована одним розміром ножів на вибір клієнта. Додатково можна придбати будь-який необхідний комплект ножів.
Характеристики:
Продуктивність: 400-600 кг/год
Розміри: 1300*800*900 мм
Розмір нарізки: 10-50 мм, крок - 5 мм
Ширина стрічки: 240 мм
Макс. висота вхід. продукту: 60 мм
Потужність: 3,5 / 1,5 кВт
Напруга: 380 В
Частота: 50 Гц
Матеріал: нержавіюча сталь SUS 304
Вага: 230 кг
Переходьте на наші канали для перегляду цікавих відео оглядів по роботі обладнання:
https://t.me/vega_st_ua - телеграм
https://www.youtube.com/@ST_v ega - ютуб
https://www.instagram.com/st_ vega_ - інстаграм
https://www.tiktok.com/@stveg a - тік ток
https://www.facebook.com/stve ga1 - фейсбук
Принцип роботи:
Продукт, призначений для нарізки, укладається на транспортерну стрічку, по якій подається в зону нарізки. Продукт рухається транспортерною стрічкою до різального ножа, перед ножем захоплюється ланцюговим механізмом подачі і нарізається відповідно до обраних параметрів: розмір ножа і швидкість руху транспортерної стрічки. Ніж працює за принципом гільйотини, а також має форму літер «ГГГГГГГ», що дає змогу нарізати м'ясо кубиками. Розміри нарізки варіюються від 1 до 5 см. Далі нарізаний продукт потрапляє в тару для готової продукції або на наступний етап переробки.
Переваги обладнання:
• Ріжучі леза з міцної сталі відрізняються гостротою, довговічністю та гарною якістю різу.
• Ізольований блок управління з механічними кнопками, встановлений на виносній трубі.
• Захисна кришка надає високий рівень безпеки під час експлуатації обладнання.
• Усі деталі, які контактують з продуктом, виготовлені з нержавіючої сталі SUS 304 та інших матеріалів, які відповідають стандартам безпеки харчових продуктів.
Примітка: машина укомплектована одним розміром ножів на вибір клієнта. Додатково можна придбати будь-який необхідний комплект ножів.
Характеристики:
Продуктивність: 400-600 кг/год
Розміри: 1300*800*900 мм
Розмір нарізки: 10-50 мм, крок - 5 мм
Ширина стрічки: 240 мм
Макс. висота вхід. продукту: 60 мм
Потужність: 3,5 / 1,5 кВт
Напруга: 380 В
Частота: 50 Гц
Матеріал: нержавіюча сталь SUS 304
Вага: 230 кг
Переходьте на наші канали для перегляду цікавих відео оглядів по роботі обладнання:
https://t.me/vega_st_ua - телеграм
https://www.youtube.com/@ST_v ega - ютуб
https://www.instagram.com/st_ vega_ - інстаграм
https://www.tiktok.com/@stveg a - тік ток
https://www.facebook.com/stve ga1 - фейсбук
подано: 18.11.2024
номер: 528775 перегляди: 111
Відео
Відео в новому вікні
Схожі оголошення