Машина для розбивання яєць і поділу жовтка від білка STvega Egg Crusher H5000
- Категорія: Обладнання / Промислове обладнання
- Сайт: https://stvega.net
- Фізична адреса: Пр-т Степана Бендери 21
Машина STvega Egg Crusher H 5000 призначена для розбивання яєць і поділу жовтка від білка, поєднує в собі високу продуктивність, чудову якість виготовлення і надійність, низький рівень споживання електроенергії. Ця машина ідеально підходить для середнього і великого бізнесу, призначена для роботи в пекарнях, кондитерських і промислових цехах.
Принцип роботи:
Оператор завантажує яйця в приймальний відсік, через який вони потрапляють в індивідуальні комірки на стрічку транспортера. Стрічка переміщує сировину в камеру розбивання яєць, де спеціальні ножі розбивають і розкривають шкаралупу. Далі білок разом із жовтком стікають спеціальним жолобом у роздільник, який направляє жовтки окремо від білків у підготовлені ємності. Розбита шкаралупа направляється в тару для відходів.
Примітка: Якщо яйця мають низьку якість і жовток змішується з білком, то яйця мають бути охолоджені до температури нижче 14 градусів за Цельсієм.
Переваги обладнання:
- Високоякісний дизайн корпусу з нержавіючоїсталі, стійкість до забруднення, машина виготовлена відповідно до стандартів безпеки харчових продуктів.
- Спеціальні ножі акуратно розкривають шкаралупу, тому жовтки не пошкоджуються і зберігають товарний вигляд.
- Розділювач з високою точністю відокремлює жовтки від білків.
- Розбиту шкаралупу збирають у тару для відходів.
- Низький рівень споживання електроенергії.
- Висока продуктивність - до 5000 шт/год.
- Висока продуктивність - до 5000 шт/год
Характеристики:
Розміри: 1750 х 1150 х 1050 мм
Продуктивність: 5000 шт/год
Напруга: 380 В
Потужність: 0,55 кВт
Вага: 170 кг
Матеріал: нержавіюча сталь SUS 304
Переходьте на наші канали для перегляду цікавих відео оглядів по роботі обладнання:
https://t.me/vega_st_ua
https://www.youtube.com/@ST_v ega
https://www.instagram.com/st_ vega_ - інстаграм сторінка
https://www.tiktok.com/@stveg a - наш тік ток
https://t.me/vega_st_ua - телеграм канал
https://www.facebook.com/stve ga1 - фейсбук
Принцип роботи:
Оператор завантажує яйця в приймальний відсік, через який вони потрапляють в індивідуальні комірки на стрічку транспортера. Стрічка переміщує сировину в камеру розбивання яєць, де спеціальні ножі розбивають і розкривають шкаралупу. Далі білок разом із жовтком стікають спеціальним жолобом у роздільник, який направляє жовтки окремо від білків у підготовлені ємності. Розбита шкаралупа направляється в тару для відходів.
Примітка: Якщо яйця мають низьку якість і жовток змішується з білком, то яйця мають бути охолоджені до температури нижче 14 градусів за Цельсієм.
Переваги обладнання:
- Високоякісний дизайн корпусу з нержавіючоїсталі, стійкість до забруднення, машина виготовлена відповідно до стандартів безпеки харчових продуктів.
- Спеціальні ножі акуратно розкривають шкаралупу, тому жовтки не пошкоджуються і зберігають товарний вигляд.
- Розділювач з високою точністю відокремлює жовтки від білків.
- Розбиту шкаралупу збирають у тару для відходів.
- Низький рівень споживання електроенергії.
- Висока продуктивність - до 5000 шт/год.
- Висока продуктивність - до 5000 шт/год
Характеристики:
Розміри: 1750 х 1150 х 1050 мм
Продуктивність: 5000 шт/год
Напруга: 380 В
Потужність: 0,55 кВт
Вага: 170 кг
Матеріал: нержавіюча сталь SUS 304
Переходьте на наші канали для перегляду цікавих відео оглядів по роботі обладнання:
https://t.me/vega_st_ua
https://www.youtube.com/@ST_v ega
https://www.instagram.com/st_ vega_ - інстаграм сторінка
https://www.tiktok.com/@stveg a - наш тік ток
https://t.me/vega_st_ua - телеграм канал
https://www.facebook.com/stve ga1 - фейсбук
подано: 15.05.2024
номер: 520610 перегляди: 124
Відео
Відео в новому вікні
Схожі оголошення