Машина для нарізання замороженого м'яса STvega Frozen Meat Slicer H440

Київ
Обладнання / Промислове обладнання

Машина для нарізання замороженого продукту STvega Frozen Meat Dicer H440 призначена для нарізки скибочками (слайсами) усіх видів замороженого м'яса та м'ясних виробів таких як: свинина, яловичина, баранина, ковбаса, шинка з температурою від -10 до 0 °C. Налаштування параметрів роботи машини здійснюється за допомогою сенсорного дисплея. Рекомендована температура продукта для нарізки від -6 до -5 °C.
Машина повністю виготовлена з харчової нержавіючої сталі SUS 304, легко обслуговується та очищується, практична та безпечна, відповідає міжнародним стандартам безпеки харчових продуктів.
Цю машину можна використовувати як окреме обладнання, так і в складі виробничої лінії на великих і середніх підприємствах із виробництва м'ясних продуктів у харчовій і переробній промисловості.

Принцип роботи:
Заморожене м'ясо укладається оператором в завантажувальний відсік, після цього продукт попадає під дію притискного механізму. Притискний механізм позиціонує м'ясо, міцно притискаючи його за допомогою чотирьох рухомих голівок, що дає більш якісний, точний і рівний зріз на виході. Конвеєрна стрічка та стрічка на голівках притискного механізму шиповані для кращого захвату і транспортування продукту. Нарізка здійснюється ножем-гільйотиною, зрізуючи з продукту скибочки (слайси) заданої товщини. Товщина нарізки продукту залежить від швидкості подачі і швидкості нарізання, ці параметри оператор налаштовує за допомогою сенсорного дисплея. Завдяки спеціальній конструкції ріжучого ножа продукт можна нарізати не тільки впоперек, а й уздовж, з фіксованим розміром (нарізка уздовж обмежена фіксованою відстанню між двома вертикальними фрезами - 145 мм). Нарізаний продукт через зону виходу потрапляє в тару для готової продукції або на наступний етап технологічного процесу. Рекомендована температура продукту під час нарізання -6 – -5 °C.

Переваги обладнання:
- Конвеєрна стрічка зі спеціальною шипованою поверхнею забезпечує краще захоплення і транспортування продукту з зони подачі до зони нарізання.
- Зручне та легке налаштування параметрів роботи машини за допомогою сенсорного дисплея.
- Надійна фіксація продукту за допомогою притискного механізму.
- Ріжуче лезо дуже гостре, що пройшло спеціальне загартування для забезпечення рівного зрізу зі збереженням структури харчового волокна.
- Захисні кришки забезпечують високий рівень безпеки під час експлуатації обладнання, у разі їх відкриття робота машини зупиняється автоматично.
- Машина виготовлена з нержавіючої сталі високої якості, відповідає стандартам харчової безпеки, преміальна якість, надійність і довговічність усіх компонентів машини.


Характеристики:
Розміри: 2540*1100*1660 мм
Максимальна ширина продукта: 440 мм
Максимальна висота продукта: 250 мм
Товщина нарізки: 5 – 100 мм (або відповідно до вимог замовника)
Відстань між двома вертикальними фрезами: 145 мм
Температура різання замороженого м'яса: -10 ~ 0 °C
Найкраща температура різання замороженого м'яса: -6 ~ -5 °C
Температура середовища відтаювання м'яса: -8 ~ -4 °C
Швидкість різання ножа: 15 – 45 раз/хв
Продуктивність: 500 ~ 1000 кг/год
Потужність: 9 кВт
Напруга: 380 В
Частота: 50 Гц
Вага: 1550 кг
Система управління: ПЛК, сенсорний екран, перетворювач частоти
Матеріал: нержавіюча сталь SUS 304

  • 57800
  • https://stvega.net
  • Пр-т Степана Бендери 21