Машина для нарізання замороженого м'яса STvega Frozen Meat Dicer H430
Обладнання / Промислове обладнання
Машина для нарізання замороженого продукту STvega Frozen Meat Dicer H430 призначена для нарізки кубиками усіх видів замороженого м'яса та м'ясних виробів таких як: свинина, яловичина, баранина, ковбаса, шинка з температурою від -10 до 0 °C. Налаштування параметрів роботи машини здійснюється за допомогою сенсорного дисплея. Розмір нарізки продуктів (кубик) регулюється від 8 до 35 мм. Рекомендована температура продукта для нарізки від -6 до -5 °C.
Машина повністю виготовлена з харчової нержавіючої сталі SUS 304, легко обслуговується та очищується, практична та безпечна, відповідає міжнародним стандартам безпеки харчових продуктів.
Цю машину можна використовувати як окреме обладнання, так і в складі виробничої лінії на великих і середніх підприємствах із виробництва м'ясних продуктів у харчовій і переробній промисловості.
Принцип роботи:
Заморожене м'ясо укладається оператором в завантажувальний відсік, після цього продукт попадає під дію притискного механізму. Притискний механізм позиціонує м'ясо, міцно притискаючи його за допомогою чотирьох рухомих голівок, що дає більш якісний, точний і рівний зріз на виході. Конвеєрна стрічка та стрічка на голівках притискного механізму шиповані для кращого захвату і транспортування продукту. Нарізка здійснюється ножем-гільйотиною, зрізуючи з продукту скибочки заданої товщини. Після цього нарізаний скибочками продукт попадає на вертикально розташовані дискові ножі, які нарізають продукт кубиками. Розмір кубика залежить від швидкості подачі і швидкості нарізання ножем-гільотиною, ці параметри оператор налаштовує за допомогою сенсорного дисплея, та відстані між ножами в блоці дискових ножів. Нарізаний продукт відводиться транспортером в тару для готової продукції або на наступний етап технологічного процесу. Рекомендована температура продукту під час нарізання -6 – -5 °C.
Переваги обладнання:
- Ріжуче лезо дуже гостре, що пройшло спеціальне загартування для забезпечення рівного зрізу зі збереженням структури харчового волокна.
- Зручне та легке налаштування параметрів роботи машини за допомогою сенсорного дисплея.
- Зовнішній блок управління, а також внутрішні вузли та механізми захищені герметичними кришками і панелями, машину можна мити за допомогою мийки високого тиску.
- Надійна фіксація продукту за допомогою притискного механізму.
- Конвеєрна стрічка зі спеціальною шипованою поверхнею забезпечує краще захоплення і транспортування продукту з зони подачі до зони нарізання.
- Захисні кришки забезпечують високий рівень безпеки під час експлуатації обладнання, у разі їх відкриття робота машини зупиняється автоматично.
- Машина виготовлена з нержавіючої сталі високої якості, відповідає стандартам харчової безпеки, преміальна якість, надійність і довговічність усіх компонентів машини.
Характеристики:
Розміри: 2580*1130*1740 мм
Діаметр круглого ножа: 200 мм
Максимальна ширина продукта: 430 мм
Максимальна висота різання,: 50 мм
Діапазон нарізки (кубик): 8*8 – 35*35 мм
Температура різання замороженого м'яса: -10 ~ 0 °C
Найкраща температура різання замороженого м'яса: -6 ~ -5 °C
Температура середовища відтаювання м'яса: -8 ~ -4 °C
Швидкість різання ножа: 27 ~ 90 раз/хв
Продуктивність: 500 ~ 1000 кг/год
Потужність: 12 кВт
Напруга: 380 В, 3 фази (або відповідно до вимог замовника)
Частота: 50 Гц
Вага: 1700 кг
Система управління: ПЛК, сенсорний екран, перетворювач частоти
Спосіб подачі продукту: безперервна подача продукту
Cпосіб змащування: масляна форсунка
Матеріал: нержавіюча сталь SUS 304
- 79800
- https://stvega.net
- Пр-т Степана Бендери 21