сервіс ручного розміщення оголошеньОГОЛОШЕННЯ на 100 сайтів

S-CARGO

Київ
Контактна особа: Ірина
Поділитись

Про компанію

Мувінгова компанія “S-CARGO”
Ми займаємося організацією вантажних перевезень, квартирних, офісних та інших типів переїздів по Києву та Київській області.С-КАРГО молода компанія, яка вже другий рік робить переміщення Ваших вантажів максимально якісно та безпечно. Ми пропонуємо клієнтоорієнтований та зручний сервіс вантажоперевезень за прийнятні гроші.

За цей малий час нашими клієнтами вже стали десятки компаній та сотні українців. Деякі із виконаних перевезень Ви можете побачити в нашому блозі. Багато шаф, столів, стільців, меблів, піаніно, холодильників, пральних машин та інших вантажів було перенесено вантажниками та перевезено нашими машинами за цей період.

Наші тарифи написані простою мовою, вони є не самими дешевими але і не самими дорогими в нашому регіоні, однак вони є чесні. Ми не маємо прихованих комісій та незрозумілих термінів, все максимально просто та логічно.

Звертаючись до нас, Ви отримаєте чіткі відповіді на Ваші запитання, максимально швидку подачу вантажного авто (виходячи з трафіку на вулицях міста) та гарантовано відмінній сервіс від наших водіїв та вантажників!

    Категорія: Вантажні перевезення

    Немає оголошень