сервіс ручного розміщення оголошеньОГОЛОШЕННЯ на 100 сайтів
Україна, всі міста
на сайте с 09.02.2023

Індивідуальне промислове лиття за технічним завданням замовника

Цех чавунного та сталевого лиття пропонує співпрацю, має сучасне обладнання для виробництва та обробки виливків. Номенклатура виробів, освоєних у виробництві заводу постійно розширюється, всі роботи виконуються у точній відповідності до креслень замовника.

Пропонуємо послуги повного циклу виробництва: 3D модель, оснастка, виливок, попередня механічна обробка, термічна обробка.

Модельна ділянка підприємства виконує виготовлення модельної оснастки за кресленнями замовника, є можливість виготовляти, як прості, так і складні конфігурації модельні комплекти ручного формування.

Використовуємо методи лиття ХТС, ЛГМ.

Виплавка металу проводиться в плавильних печах індукційного та електродугового типу, що дозволяє отримувати виливки із заданими замовником хімічним складом, структурою, твердістю, механічними властивостями.
Лабораторія контролю хімічного аналізу металу в процесі ведення плавки, що здійснюється за допомогою сучасного спектрального апарату, дозволяє точно контролювати хімічний склад лиття, що виготовляється.

Фінішні операції, що включають очищення та термічну обробку дають можливість замовнику отримувати виливки із заданими властивостями та зовнішнім виглядом.

До продукції заводу пред'являються найвищі вимоги щодо якості. Компанія має необхідні ліцензії, сертифікована за ISO. Фахівці підприємства легко справляються з будь-якими, навіть дуже непростими завданнями, поставленими перед ними, не порушуючи термінів та вимог ГОСТів.

подано: 05.06.2024 номер: 521898 перегляди: 82
Схожі оголошення
Позовна заява про отримання спадщини.
Позовна заява про...
Полтава
Ціна не вказана
Виготовлення металоконструкцій будь-якого типу. Виробництво ЗБВ
Виготовлення...
Кривий Ріг‎
Ціна не вказана
Водії з автомобілями
Водії з автомобілями
Україна, всі міста
20 000
Чавунне коло, в асортименті різні розміри від 40мм та до 2 метрів
Чавунне коло, в...
Кам'янське (Дніпродзержинськ)
Ціна не вказана
Надаємо послуги з лиття сталі та чавуну
Надаємо послуги з...
Україна, всі міста
Ціна не вказана
Комплект садових меблів з ротанга Мадейра
Комплект садових...
Черкаси
66 299
Промислові колосники
Промислові колосники
Україна, всі міста
Ціна не вказана