сервіс ручного розміщення оголошеньОГОЛОШЕННЯ на 100 сайтів
Україна, всі міста
на сайте с 09.02.2023

Ливарне виготовлення деталей із модифікованого чавуну

Спеціалізоване ливарне підприємство ТОВ МетЕкспорт Груп як один з численних напрямків пропонує лиття модифікованого чавуну на замовлення згідно з Вашим технічним завданням.

Модифікація – введення в розплав речовин (модифікаторів), невелика кількість яких суттєво впливає на процес кристалізації та, відповідно, змінює структуру та властивості металу чи сплаву.
• Виливки з модифікованого чавуну добре обробляються різальним інструментом.

Порівняно зі звичайним чавуном модифікований чавун такого ж хімічного складу меншою мірою схильний до утворення тріщин (відбілювання). Саме на цьому засноване використання модифікаторів для отримання чавунів із високими механічними властивостями.

Ми пропонуємо широкий спектр виробів з необхідною термічною обробкою та очищенням. Забезпечуємо повний цикл виробництва. Готові вироби високої якості із заданими розмірами та властивостями. Якість кожного виробу підтверджується сертифікатом, що видається сертифікованою металургійною лабораторією.

Вага виливків різноманітна від 300 до 6 000 кілограм.

Ви можете надати нашим співробітникам вимоги до виробу, обумовивши умови роботи, точний хімічний склад продукту, характеристики поверхні виробу та інші фактори. Ми, у свою чергу, гарантуємо стовідсоткове дотримання всіх ваших вимог у процесі виробництва.
Компанія має свій штат розробників оснастки та 3-д моделей, які виконають всю необхідну роботу, моделюються процеси лиття.
Скан креслення або ескізу Ви зможете скинути на нашу електронну пошту, наші технологи розрахують вартість замовлення та нададуть вам зручний спосіб.

Чому співпрацювати з нами вигідно?

- До ваших послуг компетентні спеціалісти з багаторічним профільним досвідом. Наші співробітники готові виявити гнучкість та мобільність у розробці, а також виконати замовлення абсолютно будь-якої складності.
- Сучасне обладнання дозволяє нам працювати з будь-якою маркою сталі, чавуну та всілякими сплавами, а також виробляти широкий сортамент продукції різного призначення.
- Маємо сертифіковану металургійну лабораторію, яка дозволяє ретельно вивчити склад сталі, виміряти твердість металу, визначити рівень вуглецю. Надаємо гарантію на весь спектр виробів.
- Завдяки власному виробництву та оптимізації внутрішніх витрат наші ціни завжди конкурентні. Вартість більшості видів продукції та послуг у середньому на 20-40% нижча за середньоринкову.
- Передбачено одноразове виготовлення одиничних виливків або серійне виробництво. Ми завжди відкриті до діалогу та готові запропонувати найбільш комфортні для вас умови співпраці.
- Строго дотримуємося встановлених термінів виконання замовлення. Організуємо доставку готової продукції транспортними компаніями територією України чи за кордон.

подано: 18.04.2024 номер: 496533 перегляди: 1488
Схожі оголошення
Крупногабаритне та точне лиття
Крупногабаритне та...
Дніпро (Дніпропетровськ‎)
Ціна не вказана
Виробництво виливків із чавуну, сталі з виготовленням оснастки
Виробництво...
Україна, всі міста
Ціна не вказана
Виробництво виливків будь-якої групи складності
Виробництво...
Україна, всі міста
Ціна не вказана
Виливка металу за тех. завданням
Виливка металу за...
Україна, всі міста
Ціна не вказана
Лиття металу деталей із чорного
Лиття металу...
Україна, всі міста
Ціна не вказана
Люк невидимка під кахель. "Броневик" Дніпро
Люк невидимка під...
Дніпро (Дніпропетровськ‎)
15 000
Чавунне коло, в асортименті різні розміри від 40мм та до 2 метрів
Чавунне коло, в...
Кам'янське (Дніпродзержинськ)
Ціна не вказана
Надаємо послуги з лиття сталі та чавуну
Надаємо послуги з...
Україна, всі міста
Ціна не вказана