сервіс ручного розміщення оголошеньОГОЛОШЕННЯ на 100 сайтів
Київ
на сайте с 05.03.2021

Помещение общей площадью 36 м.кв. на ул. Запорожца 26А

З ремонтом пропонується в оренду приміщення загальною площею 35 м.кв. на 2-му поверсі 30 поверхового монолітно-каркасного житлового будинку. Перші два поверхи будівлі комерційного призначення.
Приміщення має окремий вхід із загального коридору. Є власний окремий від приміщення санвузол. Приміщення знаходиться на другому поверсі в комплексі з іншими нежитловими приміщеннями, кожне має власний вхід. Поруч знаходяться студія танцю, школа англійської мови, офіси підприємств та організацій, дитячі студії.
Є розведення електромережі, окремий лічильник електроенергії та холодної води.
Будинок обладнаний підземним паркінгом на 99 місць для паркування, гостьовим паркінгом на 20 місць для паркування, дитячим майданчиком, системою протипожежної безпеки.
У будинку близько 220 квартир. будинок розташований у центрі густонаселеного житлового масиву, поруч знаходяться продуктові, продовольчі та будівельні магазини, ТРК, кафе, фітнес-центр, школи, дитячі садки, дитяча поліклініка та лікарня 3, пологовий будинок, парк "Аврора" з сучасним дитячим майданчиком та артезіанською свердловиною, лісопаркова зона, озеро "Райдужне". Мікрорайон має зручне транспортне сполучення: трамвай, тролейбус, маршрутні таксі, станції метрополітену Чернігівська, Дарниця – до 15 хвилин громадським транспортом. Підійде під будь-який вид діяльності: точка видачі, косметичний кабінет тощо. укладається офіційний договір із власником приміщення, що є платником податків на загальних підставах. Додатково сплачуються комунальні послуги.
подано: 24.07.2021 номер: 454135 перегляди: 1708
Схожі оголошення
Замовити оцінку майна, оцінка майна, оцінка нерухомості
Замовити оцінку...
Полтава
Ціна не вказана
Розетка 2-я зовнішня з заземленням ТИТАН IP54
Розетка 2-я зовнішня...
Україна, всі міста
81
Продається двокімнатна квартира 53,6 кв. з окремими кімнатами
Продається...
Одеса
$68 000
У продажу 3-х поверховий будинок у Великодалинському
У продажу 3-х...
Черноморськ
$60 000
Продам 1 кімн квартиру з ремонтом
Продам 1 кімн...
Рівне
$34 800