Масаж Київ Троєщина

Київ
Послуги / Для здоров'я та краси

ANKONA - це масаж для відпочинку і гарного самопочуття!
АНКОНА - я нікого не лікую!
ANKONA - це приємний масаж на новому масажному столі в оновленому кабінеті. Основний напрямок масажу - розслаблення та відпочинок тіла (релакс) від стресу та втоми. Такий масаж може тривати від 1 до 2 годин за Вашим бажанням. Ціна 1 години 500 гривень.
Консультацію можу надати по телефону і в повідомленнях на вайбер, телеграм.
Працюю щодня з 8 до 21 за попереднім записом.
Субота - вихідний.
Адреса Бальзака 84, під'їзд 7 (зліва в середині двору, зелені двері, зустріну Вас в домовлений час або + - 5 хвилин за дзвінком на телефон). Поверх перший. Під час масажу бажано не відволікатися на телефон та дзвінки. З собою нічого брати не потрібно. Все є. За власним бажанням можна хіба що рушник, щоб підкласти під обличчя, накрити груди. Я маю рушники, якщо у Вас нема змоги взяти з собою).
Знайдіть час для свого відпочинку та завітайте на мій масаж.
До зустрічі в ANKONA!
Загальні рекомендації
Переконайтеся у тому, що ви не маєте протипоказань до масажу, за потреби порадьтесь з лікарем.
Якщо у вас відбулися зміни в планах, будь ласка, попередьте майстра про це завчасно.
До масажу
Останній прийом їжі перед масажем має бути за 1,5 – 2 години до початку сеансу.
Перед сеансом масажу обов’язково прийміть душ.
Вдягніть зручну білизну та одяг, що не створює дискомфорту та не передавлює тіло. Не варто одягати все найновіше і найвишуканіше, бо під час масажу наноситься крем або масло і є ризик утворення плям.
Не застосовуйте парфумерію – парфуми, туалетну воду, одеколон перед сеансом.
Під час масажу
Встановіть мобільний телефон у беззвучний режим на час сеансу.
Щиро відповідайте на фахові питання масажиста.
Обов’язково зніміть годинник, браслети, сережки, пірсинг і т.д. перед сеансом масажу. Наявність цих предметів під час проведення масажу може завдати вам шкоди та зробити сеанс масажу не комфортним для Клієнта та Майстра.
Обов’язково і одразу розповідайте Майстру про будь-які зміни та недомагання під час сеансу масажу (температура, тошнота, тиск...) Діліться своїми відчуттями (це важливо). Якщо є потреба перервати масаж і відвідати туалет, не терпіть до закінчення сеансу. Просто повідомте, що Вам треба перерва.
Не забувайте глибоко дихати під час всієї процедури. Таким чином Ваш організм буде збагачуватися киснем і Ви отримаєте кращий результат.
Після масажу
Після завершення процедури бажано просто полежати декілька хвилин в спокої, а потім вставати і одягатися. Вставати з масажного столу треба нерізко, повільно. Рекомендується залишатис в теплі, тому подбайте про теплий одяг (в холодну пору року).
Перший прийом їжі після масажу рекомендовано не менше ніж за 1,5 години після закінчення сеансу масажу.
Пийте більше рідини, щоб покращити обмін речовин. А також не вживайте алкоголь протягом 12 годин після масажу. А краще взагалі не вживайте)
Результат масажу напряму залежить від професіоналізму Майстра та дотримання рекомендацій Клієнтом.

  • 500 гривень
  • Бальзака 84 під'їзд 7 вхід з двору зліва