Точне литво деталей, робота під ключ

Україна, всі міста
Послуги / Інші послуги

Компанія «МетЕкспорт» пропонує найдоступніші послуги з ливарного виготовлення точних деталей на замовлення.

Як матеріал застосовується: чавун з пластинчастим графітом (сірий чавун); високоміцний чавун; чавун з кулястим графітом; легований чавун зі спеціальними властивостями (жаростійкий, зносостійкий, корозійностійкий, маломагнітний, холодостійкий); чавун з вермікулярним графітом; антифрикційний чавун; ковкий чавун; сталь вуглецева; леговані конструкційні сталі; спеціальні леговані сталі; сталь мартенситного класу; корозійностійка сталь; стали жаростійкі; жароміцна сталь; швидкорізальні сталі; сталі мартенситно-феритного класу; феритний клас сталі; аустенітно-мартенситні сталі; аустенітно-феритні сталі.

Виробляємо:
-корпусне лиття;
-виготовлення лиття для насосного обладнання;
-виготовлення лиття для редукторів;
-виготовлення лиття для бурових установок;
-виготовлення лиття кар'єрних управлінь;
-виготовлення лиття сільськогосподарської техніки;
-виготовлення лиття машинобудування;
-виготовлення лиття для гірничорудної галузі;
-виготовлення пічного лиття;
-лиття для комунального господарства;
-лиття чавунних кіл.

Пропонуємо повний спектр послуг від розробки 3Д моделі та модельної оснастки до термічної та механічної обробки.

Продукція виробляється відповідно до вимог замовника та міжнародних стандартів, з урахуванням умов експлуатації та при дотриманні комплексного підходу до виконання поставленого завдання.

Вага деталей може досягати 6500 кілограм.
Працюємо одинично та серійно.

Ми дбаємо про власну репутацію надійного ділового партнера, тому ми висуваємо особливо високі вимоги до продукції, що випускається нами. Застосування у виробництві найсучасніших технологій та необхідних нормативів забезпечують необхідний результат. Усі ливарні процеси підлягають спеціальним процедурам інспекції. На готові вироби видається сертифікат якості. Продукція, що випускається нашою компанією, характеризується доступними цінами та відмінними експлуатаційними характеристиками.